|
Господ или Дарвин |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно прашање до сите кои ја бранат теоријата на Дарвин
Зошто и сега мајмуните не еволуираат зошто однив сека не настане човек |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА промашената теорија на еволуција на Дарвин можам до сабајле да постирам ...ама има книгулчиња па читкајте
битно...не држи теоријата, воопшто! |
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Darvin oddamna zaboraven......
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лошото е тоа што и по школи го учат тоа како исправно
нормално дека некои ке бидат убедени дека се од мајмун (некои и наликуваат дека се, ама ај) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum cul deka majmunot od covek e postanat ili greski sme luge pravime
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе една работа не ми е јасна за Дарвин... (уствари поише, али оваа ептен нејасна). Зашто има 2 пола? МИслам, стварно, кога репродукцијата најефективно ( а нели еволуцијата тежнее кон ефективност) е да има само еден пол, кој самиот произведува наследство?
Како тоа до сега, милиони години, а не сме еволуирале доволно, да нема потреба од „другиот“ пол...? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
adzo da ti objasnam
priroda osim drugi zadaci ima zadaca da bide funny pa ima dva pola so edinstvena cel FUNNY Изменето од anakin - 13.Март.2007 во 12:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок, шала настрана... прифаќам виц... ок е...
али чисто од еволуциска гледна точка, нема логика. БИдејќи организмите тежнеат кон наједноствниот и најсигурниот начин на опстанок. А ова иде малку у, што аникин би рекол funny... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be da e chovekot iskluchok od praviloto,bi razbral zoshto se prashuvash,ama vaka,.....nekako ne mi e jasno kako voopshto ti padnalo na pamet takvo neshto,....aj,kazi mi dali ima nekoe poslozeno zivo sushtestvo shto e ednopolno!?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POLZAV BRE BRE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нема брза поскожено, а еднополово суштество од човекот...Баш затоа ми е сумљив Дарвин...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebe site ti se sumnivi adzo
hahahaha a ti brza zirafa e poslozeno nivo od polzavot ? e no e i povisoko |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka Adam i Eva se izmesale so majmunite i . . . eve smee
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |