|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti fiks si videl??
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se shalam be fiks...ne mi go zemaj za zlo....ete ke priznam deka ich ne gledam toa kucheshkoto.....ama epten mi e interesno i smeshno koga na edno naaaaa naaaa kuchiste pozadi skoka nekoja pudlica vo vis ...ha hahaa i se machi da dostigne ......i skoka kato jojo !!!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сериозно малце
Покрај визуелните информации кои најмногу ја разгоруваат страста кај машките,на второ место се органо-лептичките својства кои ги презентира или шири омиленото женнско тело на еден маж
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa fiks mozhe si vo pravo.....ama od koga go smeniv parfemo na poblago...a be samo bumbari mi se pikaat vo let.....od kade samo doagjaat...zatoa kako prirodno nema neshto poarno ??aa??
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види сега Бијонсе вака. Секој има различни побарувања,ти како женско треба да му ги откриеш,побарувањата де,и сетне ќе донесеш заклучок врз основа на тоа.
Јас од машка гледна точка нешто кажав,тоа не мора да е точно,но вреди да се размисли
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks.....vaka ....mozhebi i kaj tebe e takva faza.....
sho etoa nova moda mashkite da ljubat i da mirishaat pod mishkata na zhenskata??? sho e rabotava?? porano takva rabota nemalo be.....aj vrat aj sho ja znam stomache....ama pod mishka?? na sho saka da mu mirisa na mazho?? na jorgovan?? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај сега дојде мишка на дневен ред Бијонсе?
Друго беше муабетот,шо бараш сега во мишки и слични работи?
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a beeee nish se zbuniv....aj nema vrska...
izgleda od sho mi se ... Изменето од bijonse1 - 13.Јули.2010 во 15:06 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сум максимално природна, со подникнати мустаци, влакна, црн корен, веѓи-точки ми вика-Убава си, ама кога ќе ме види средена, мазна, нашминкана, исфенирана, ширам убиствена реа од скуп парфем и натакрачена на штикли ми вика-Леле ептен си убава!!!
заеби природно, искористи све што пружа модерната козметика и гардероба.
Е сега ако има такви да ги дала мајка природа со беспрекорна убавина, на здравје нека им е.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...И повторно само за машките на форумов....
Една од најчестите грешки кои ги прават мажите е обидот да ја поткупат жената која им се допаѓа. Тие мислат дека покажувајќи го својот материјален статус и дебел паричник ќе и го привлечат вниманието, а тоа ќе доведе до чиста и искрена љубов. Грешка!...
Постојано купувајќи и се што ќе посака, и спонзорирајќи и патувања, самите се ставате во позиција на финансиер, а не на љубовен партнер. Таа знае дека се обидувате да ја купите нејзината љубов, што најчесто завршува на многу лош начин, односно без девојка и без пари. Исто така девојката ќе се чувствува непријатно, бидејќи ќе се чувствува како да ви е должник, што ќе предизвика само додатен, непотребен стрес, што ќе ја направи врската покомплицирана... Сето тоа купување го намалува вашиот однос од партнерски на пријателски, бидејќи таа е фокусирана на тоа како да го исплати својот долг кон вас. Тоа сигурно не била вашата цел. Се разбира, не можете веднаш да кажете "ништо не ти купувам", бидејќи и тоа исто така е лошо решение. На тој начин таа може да помисли дека сте скржавец и човек кој го брои секој денар "досаден дечко, кој не може ни кафе да ме части". Треба да бидете способни да оцените за што и кога можете да платите..... Ако сте ја поканиле на вечера, автоматски сте се согласиле дека вие ќе платите за се и не можете да очекувате од неа или да бидете лути дека таа не се ни обидела да посегне по паричникот. А, најдобар начин за да избегнете банкротство е да се договорите со неа, еднаш вие да плаќате, еднаш таа да плаќа...... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите сè повеќе внимаваат на својот изглед. Ги следат модните трендови, а со цел да останат млади користат креми за лице. Сакаат да изгледаат убаво и заводливо, мажествено и секси. Многу почесто внимаваат на својата брада, а токму таа го одредува нивниот карактер.
Мустаќи
Повеќето мажи сакаат мустаќи, но тие не им стојат на сите. Мажите на кои им стојат мустаќи, со нив се уште посексапилни и позаводливи, покажуваат дека имаат самодоверба и свој став, кој не се плашат да го покажат. Тенки мустаќи Неуредна брада Брада од неколку дена Уредна брада Козја брадичка Без брада
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите кои се мислат за многу итри... да не заборават дека и на ѓаволот некој му ги ставил роговите....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |