|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | ||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=cro] Мандатарот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Груевски и претседателот на ДУИ Ахмети постигнаа договор за коалицирање кој вечерва треба да го потврдат највисоките тела на двете партии.
Лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ постигнаа договор за состав на идната влада, потврдија за Алсат- М партиски извори. Договорот вечерва треба да го потврдат и највисоките партиски тела на двете партии- Извршниот Комитет на ВМРО - ДПМНЕ и Генералниот совет на ДУИ. Детали од договорот не се соопштуваат, иако претходно беше навестено дека партијата на Ахмети најверојатно ќе добие четири министерски места: за одбрана, економија, труд и социјала, локална самоуправа или образование, и еден- вице-премиер задолжен за имплементација на Охридскиот договор. Двајцата лидери ги утврдиле и имињата на идните министри, но персоналните кадровски решенија допрва треба да добијат виза од партиските тела, на состаноците закажани за вечерва. Aj so sreca novata vlada, iako poveceto od vas(makedoncive) bea skepticni za mozen vlez na DUI vo vlasta. Se pishuva poveketo a ne so c. Cestitki do site clenovi i simpatizeri na DUI.[/QUOTE Se pishuva poveketo a ne so c. Изменето од BUGS - 04.Јули.2008 во 23:03 |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega bas me interesira kako ke funkcionira vladata 4 godini...... Nisto Gruesvki me razocara mislev deka stvarno si heroj.. Изменето од xxll - 04.Јули.2008 во 23:49 |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"na zapad nishto novo"
...sega nekoj e dolzhen da chasti".... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И од мене честитики до сите симпатизери и членови на ВМРО-ДПМНЕ и до сите оние кои својата доверба им ја дадоа! Браво! Само имам едно прашање: Како се чувствувате сега големи Патриоти кога коалицирате со оние истите терористи и убици што пукаа во државните институции и во народот кој и служеше на државата? Или заборавивте? Изменето од moira - 04.Јули.2008 во 23:44 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....sega pravec Evropa...NATO...ajde ne bidete skeptici...teroristi bea vo prvata vlada... koga prooduvaa vo politikata... sega veke se izborija za status na politicari... bidejki imaat iskustvo...ne se veke pripravnici-teroristi... sega imaat reshenie za politicari... a reshenieto im go dade SDSM... ...a za castenje... nie simpatizerite...ke castime...ne sme cicii... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еднаш терорист и убица-секогаш терорист и убица!!! Нема рециклажа на овие две категории, не постои такво нешто и не се лажете!!! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... mislam deka terminologijata e "nesoodvetna".....prvo bea teroristi...posle se promenija...vo borci za covekovi prava... |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VMRO-DPMNE-- 0 DUI--1 GOLEM USPEH E OVA ZA ALI AHMETI. A ZA GRUEVSKI OVA E PORAZ.. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...јас зборувам преку јазикот на вистината, а не преку јазикот на мешетарите...!!! |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie sipmatizerite ke castite jas ne se somnevam vo toa deka ke se fatite za dzebot ama steta sto ke bide tugj toj dzeb .
Apetitot na DUI tesko ke go zadovolite posto se razlikuva mnogu od DPA t.e. Taci .
Prvite se borat za albanskata kauza i se po nacionalisticki nastroeni dodeka Taci e siten delikvent vo sporedba so niv koj gledase da ima dobar zivot samo za nemu vernite .
Iskustvoto na DUI vo politikata ke bide obratno proporcionalno od rejtingot na VMRO , ednoto ke raste mnogu na steta na drugoto .
Pozdrav patrioti
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leeee Ahmeti terminatorot kolku bil opasen ednas pobedi vo 2001 godina so vojna a 2008 godina pobedi so politikata.. Gruevski jas da sum kako tebe ke se otkazam od politikata za sekogas, cim nemase da koaliciras so Terminatorot. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...odamna ni go "odzemaa" meshetarite pravoto za zboruvanje na vistinata... vo oci ne gledaat i ne lazat... onoj do sarkozi...ime shto ne mozam da mu spomnam... e takvite odlucuvaat....pritiskaat... zatoa shto odamna ja prodale dushata na gavolot...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...можеби тебе да, моја најсакана учителке...но мене не...НИКОГАШ...!!! ...само едно нешто ми е криво, кога пишувам и кажувам некои работи тука на форумов, многу ретко кој ме разбира, но од друга страна сум горда што знам мошне јасно да ги анализирам, осознаам и кажам работите и досега не сум погрешила. Некому му треба помалку, некому повеке време да се соочи со ВИСТИНАТА, без разлика колку болна и да биде. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И заборавив да кажам, имам мирна совест! Сега јасно ли ви е кога кажав дека нема да гласам за Груевски (иако сум ултра десничар по убедување), зошто го кажав тоа! И секако кажаното го исполнив! |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |