IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Да сакаш или да бидеш сакан?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Да сакаш или да бидеш сакан?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:41
Da de da...site sme tuka drugarchinja so konstruktiven muabet... u svetu postoji jedno carstvooo... u njemu caruje .... i tako daljee LOL LOL

Nego da se vratime na temavaWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:42
Originally posted by babuska babuska напиша:

De bre babyy ne te napagjam, uzivaj si [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Не те напаќам ни јас тебе,чисто дискутираме,на крајот на краиштата форумот за тоа служи.
Неможеме сите исто да размислуваме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:42
Originally posted by babyy babyy напиша:

Originally posted by nindza nindza напиша:

znaci dvajca [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Па нека се и двајца,ако ти така мислиш,а дали ти воопшто некогаш си љубел?????

--------------------------------

Pa koja devojka ke mi dade ako ne ja ljubam prethodno ...normalno deka sum ljubel LOL LOL LOL
Кон врв
babuska Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:42

Da de da...site sme tuka drugarchinja so konstruktiven muabet... u svetu postoji jedno carstvooo... u njemu caruje .... i tako daljee LOL LOL

Nego da se vratime na temavaWink

Da, da, u njemu caruje.....sex bez obvrski LOL

Изменето од babuska - 23.Септември.2006 во 11:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:43

Da, da, u njemu caruje.....sex bez obvrski LOL

Ej da ne mesame sea sex i ljubov a ?

PS skontav LOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:44

--------------------------------Pa koja devojka ke mi dade ako ne ja ljubam prethodno ...normalno deka sum ljubel [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

Само си глумел дека ги љубиш додека не ти дадат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:45

--------------------------------Pa koja devojka ke mi dade ako ne ja ljubam prethodno ...normalno deka sum ljubel [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

Само си глумел дека ги љубиш додека не ти дадат

---------------------

Ne e tacno , ustata mi poplavuvala oid lapanje ... koj ne ljubel be... ja sum lapal be u chao, u zmija... eeee mene li najde za ljubenje LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:46
ПАк да идеш у змија да лапаш, сега кога ќе се отвори
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:47

kandid, nema tuka nikakov mazohizam. Vistinskata ljubov ne znae za bolka. I porano napisav, dokolku i malku pocuvstvuvas bolka, togas toa ne e vistinska lubov. Bolkata ne e predizvikana od ljubovta (ili partnerot), tuku od vasite sebicni pobudi. Da ljubis bezuslovno e ubavina, ne ste osetile, zatoa ne ocekuvam da razberete.
Ej,take it easy...Od kade ti toa deka sum sebicna?Ili deka ne znam bezuslovno da ljubam?
Koga se raboti za masko,osven ako ne e do mene i ne go custvuva barem priblizno ona sto jas go custvuvam za nego ne mozam da bidam srekna...I ova e samo moj licen stav...a,sekoja cest na isklucocite(i na onie koi veruvaat deka se takvi!)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:47
E ti da lapash tamu ...LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:49
Originally posted by kandid kandid напиша:

kandid, nema tuka nikakov mazohizam. Vistinskata ljubov ne znae za bolka. I porano napisav, dokolku i malku pocuvstvuvas bolka, togas toa ne e vistinska lubov. Bolkata ne e predizvikana od ljubovta (ili partnerot), tuku od vasite sebicni pobudi. Da ljubis bezuslovno e ubavina, ne ste osetile, zatoa ne ocekuvam da razberete.
Ej,take it easy...Od kade ti toa deka sum sebicna?Ili deka ne znam bezuslovno da ljubam?
Koga se raboti za masko,osven ako ne e do mene i ne go custvuva barem priblizno ona sto jas go custvuvam za nego ne mozam da bidam srekna...I ova e samo moj licen stav...a,sekoja cest na isklucocite(i na onie koi veruvaat deka se takvi!)

-------------------------

Ja mislam deka ne mislese deka ti si sebicna... Wink
Кон врв
babuska Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:50
Originally posted by kandid kandid напиша:

kandid, dali primeti kolku "ako" imas staveno vo tvojot post? Ete toa se uslovite koi se postavuvaat od sebicni pobudi.

Изменето од babuska - 23.Септември.2006 во 11:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:52
I jas mislam taka koga se ljubi nema veke ''ako''

No sto znam jas dve devojki sum imal u zivot i toa mi se padnaa na lutrijaLOL
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:56

kandid, dali primeti kolku "ako" imas staveno vo tvojot post? Ete toa se uslovite koi se postavuvaat od sebicni pobudi.
Pa kade e tvoeto bezuslovno razbiranje ako koristis vakvi "teski" zborovi kako sebicnost za nekoj sto edinstveno si go iskazal svojot stav?
Ja tvojot stav go pocituvam i smetam deka ne e ok da etiketiras nekogo na osnova na nekolku komentari...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.