|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 100> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди, знам дека и тебе ќе ти се отпие кога ќе го видиш ова.
Да ти се отпие на +40 Гледаш како некои луге и децата ги оставаат да чекаат. Милениците им се поважни од децата. |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Drag idividi... vecherva morav da te druzham...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,dg idvid,,,,,sho im trebashe da menuvaat saatnica,,,,,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди..изгледа и тебе те чувам-е ..во топла резерва. полека стануваш голем трошок..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... освен многуте работи што сум ги побарал во животов (како ладно пиво, јогурт тетрапак и турско кафе...) понекогаш ми затребува и врвна лепота и уживање.
Желудников ми се собира веќе од заставини коли, тика, опелчиња крпени ко цигански торби и фордови на кило. Ејј... слушај : ОДнадвор трула вишна, однатре кремова. Плишани седиша, крем кожа на страниците од вратите. Волан тенок ем лакиран , нефилтриран , центриран. Кумплуг мек како путер. Мењач - играње шах, со стаклена кугла на шалтерот, а во неа дали некоја школка, корал или „она што вее снегови кога го мрдаш“ - сеедно што. Напред 2 фотељи , назад тросед. Багашник огромателен (троа повеќе од огромно) , али одделен од внатрешноста кај патниците. Напред 4 фарови округли , а назад дискретни штопови на повлечена задница. Хром ко у топилница. „Ципелките“ 13ки исклучиво стандардни, Чист челик со никловани раткапници мали... Ете за што зборувам пријателче... 2 врати, голема кола, мека вожња као лаѓа. Исклучиво на Фолксвагенова 1.6ка... ито бензин... Карбуратор Вебер двогрли, 12л на 100 киломерти. И одиме , полека.. од ко ќе ја затвориш лагано вратата пристапуваш кон саухот... пополецка го затегнуваш дури даваш контакт... Овде без џигит нов 67 амперчаса акомулатор сето ни отиде по вода. И него го ставам на список. Туража... еднаш, двапатиш, трипатиш дури га до расфрли маслото... Кога се изгаси ламбицата за масло - спремни сме. Ја оставаш да брчи под саух и ја отвараш портата... Лагано низ улица до кружниот и после јурииииииииишшшшш до Бонита семафорите , на кружен кај Гоце Делчев и по Петта прилепска бригада со 3та. Додолу, после покрај егејските претицување се со ред и дирекно на Лукоил. Танкираш и му го суправаш патот по плетвар за да се изнадичиш чисто автомобилски воздух... Уживајте драги мои во колите ваши ако си ги сакате. Многу човек знае да се заеби, излакоми или било што па да си ја продаде колата и после да си ја траска главата со некоја каначка... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драгичко.....абе спушти ручна им иба мајката на темиве... Ќе ти изгорат членовите..алооо |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, оти си ми толку мил бе? ...ај да пиеме по едно |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se si pominuva se se zaborava taka i jas padnav u zaboravot na forumov..
inace draga krivo mi e sto bugarceno sekad mislese deka sum Santiago a razlicni sme ja i on kao nebo i zemja no nejsi makata e sto kako rastam taka se poveke i poveke obvrski imam, slobodno vreme zero a tolku sum premoren sto osekam potreba od nekakva si pauza od se. krivo mi e sto si ja zapostavuvam mojata tema. a tolku mnogu stihovi mi idat u glava ali za zal nesum u moznost da gi zapisam pa gi zaboravam Изменето од FeaR - 25.Август.2012 во 21:28 |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Идивиди
троа сум те заборавила ево една да се оправдам |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што гужва беше порано ...
цц цццц штета што некои членови се банирани засекогаш ... и што? тие модератори што оправја криви дрини некако сега ги нема ... ти арен си ми? гледам си се подновил ем модернизирал... ако , ако така треба... уште да ги собереш сите што беа овде каде ќе ти биде крајот !!! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А оти нема „теми за разговор со тетки на име“?
Велгуваш иии уште од врата: лелеееее ТЕТЕЕЕЕЕЕее (филмски) ....многу си пораснал, ела да те бацам ( и ти лепи мрсулав бацок на образ... сочен) да те видев по улица немаше да те познаам... лелеее.... убав тој на тета ( /баба, бабарога, вујна, стрина и слична перјаста живина).. која година сии сега??? - хммм, пааа 2016та.... (10 мин) И после следи она : како ви се праени баклавиве, многу убај, , бомбициве, таваниве и на шо се греете во зимо... ( чутам - 30мин) и туку едно време заслушуваш муабет за некоја манџа: ... ами ја не му се маткам толку... так так так чинам, исецкај го и ч`о клам да варит.... () (стигнува до 41та мин - чутам) -лелеее.. значи овие к -15 се право кажува... се ко шо е баш такааа... друга тетка: -исто мори исто... значи... скроз... исто ко шо е стварно, го гледавме со Диме мој ... и ми вели и ти мори онака исто... ....(итн итн... 57мин - чутам) -го гледавте султано? лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееее ама она шо и напрае, видеее?! значи женишта... море море мореее... жена шо че ти напрај никој друг не можии.. ( - саат и 12 мин - чутам) нативко: ....ама ја разбрав оти та го остаела ,тој и избегал со швалерката... леле пусти Томче шо ти требаше си викам , шо арна жена деца се си имаше, ама ете шо че ти напрај .. пу пу пуу.... да си поплукнам... - Еј морииии... Павлинче од Саше умрела ... лелеее млада... на 2478910562456 години... туф туф туф..... ама ете од пишаното шо рекле..... (тантара тантара саат и пол - ја па мудро си молчам оти чутењето било злато) - амиии и ние годинава то тутуно оган да г`изгори, ама појче немаа... нема вика Диме, готово... уште ова година и појче никош.... то само маката.. натема го џаоло.... (а од ко е родена тутун садат) продужетак : ...со маки да стануваш секое сабајле во 4, очи да ти капа, уши да ти се дујаат.. и шо ти знам друго... Че речи чоек ко Тито на неретва, коски му тропале во количката ко суви ореви во празна врејча... ( вториот саат длабоко е згазен а јас задремувам на фотеља ) -офлеелеее мајчицееее... кога поминаЈа години, деца пораснаЈа, ние остареВНЕ.. абе тое ееее... врви живото никој не праша... наслушуваш уште нешто во неучтив полусон , а 3 сати поминале : ...а местото колку го плативте таму ... абе убо е то место .. исцедно... ( за гробно место пра муабет, да не речите за викендица е местово ) .... а и попот мене многу ми се бендиса како испеа... (како да испеј бе , поп... )... ЧУНГА ЛУНГААА... лудило.. стануваш... се тегниш... сите прсти ти се тука сеуште.. цел си... сваќаш дека машкиот сектор од друштвото седи на другата маса... сите пијани крастајци и главна занимација цела вечер му е КОЈ Е ПОПИЈАН и кој ЌЕ ГО ПОГОДИ МАЧОРОТ ШТО ЛЕЖИ ДО ШПОРЕТ СО ТАПА ПИВСКА... офлелеее... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опаааа,тука си ми бил! епаааа,и ....zagor е жив! |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДрагИ, многу ладни луѓе. Фрижидери. Понекогаш им се чудам, понекогаш им се восхитувам. Само понекогаш. |
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |