IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 295>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:12
ne be, zabuna ,mesto 02.02. trebese 02.03.
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:14
za davanje lazni podatoci , se odi vo zatvor голема%20насмевка .......... znaci , ti treba da bides barem banirana плазење
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:20
uff, , mi olesna, mislev ke recese da me spalat...ko vesterkite..
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:23
Ехеееее, за тоа ако се банираше... ќе останевме двајца без тројцасмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:28
смеење .......... e ako de .. kje se baniravte medjusebno posle смеење
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 12:47
Originally posted by anastea anastea напиша:

Не се обидувајте од подфорумов да направите Вицотека!...Повелете дискутирајте на останатите теми.Ако продолжите да ја злоупотребувате темава, ќе биде затворена!
Анестеа тоа не е вицотека.Ние ја кажуваме реалноста оти не сме задоволни од вашето модерирање.Јас лично сум задоволен ама другите не се задоболни.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 12:50
Originally posted by mileg mileg напиша:

Originally posted by anastea anastea напиша:

Не се обидувајте од подфорумов да направите Вицотека!...Повелете дискутирајте на останатите теми.Ако продолжите да ја злоупотребувате темава, ќе биде затворена!
Анестеа тоа не е вицотека.Ние ја кажуваме реалноста оти не сме задоволни од вашето модерирање.Јас лично сум задоволен ама другите не се задоболни.

G-dine Mileg vie javno pobaravte smena na moderatort anastea i sega velite deka ste zadovolen ?
Ve molam vo idnidna da izbegnuvate ovaka ne seriozno odnesuvanje
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Dora Bakojani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2009
Поени: 130
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dora Bakojani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 14:34
eee ,pamtam , koga makedoncive doagjaa vo thessaliniki na vikend i kupuvaa po kilo-dve kafe, pa po posta si go prakjaa doma, i otkako ke im go donesese postarot na vrata ,se vadea od nego, i patot i jadenjeto i poienjeto  kaj nas i plus nekoj dinar kjar vo ostanuvase. !намигнувањесреќа
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 15:59
Originally posted by Dora Bakojani Dora Bakojani напиша:

eee ,pamtam , koga makedoncive doagjaa vo thessaliniki na vikend i kupuvaa po kilo-dve kafe, pa po posta si go prakjaa doma, i otkako ke im go donesese postarot na vrata ,se vadea od nego, i patot i jadenjeto i poienjeto  kaj nas i plus nekoj dinar kjar vo ostanuvase. !намигнувањесреќа

Eee.....shto ubavi bea tie denovi....мечтаење...ne beshe shala.....

Mene sega vaka mi teknuva pak, na Grcite koga ke dojdea vo Makedonija na "shoping". Omileno mesto im beshe Trgovskiot Centar vo Skopje. Koga ke se razgjavkaa niz Trgovskiot....celo Skopje ke razbereshe deka se dojdeni Grcite.  Pa koga ke mu navaleja vo "Slovenia Shport".....nemozheshe drug nekoj da vleze vnatre od niv. A nedaj bozhe da najde ostanato bilo shto od "Adidas" brendot.  (se tepaa za Addidas, zoshto gi podsekashe na majkata im zemja Etiopia....glavniot grad na Etiopia e Addidas, neli??)

Eeee.....shto ubavi bea tie denovi....мечтаење....

Otkoga ke se iznakupuvaa Adidaski.....pusti meraci im beshe da iznakupat banani i da se slikaat na kejot....pokraj mostot, kako gi jadat. голема%20насмевка

Eeeee....denovi bea toa, ne bea shala....мечтаење

Изменето од Legenda883 - 07.Февруари.2009 во 16:00
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dora Bakojani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 16:10
...glavniot grad na Etiopia e Addidas, neli??)

neli?! sigurno  se zaebavas !

tuku, grcite vi doagjaa za da si kupat nesto (sto go nemalo kaj niv ili bilo mnogu poskapo), za niv doma i da prosetaat malku , a ne, trgovija da pravat so kilo-dve kafe ili caj i pri toa otkako ke gi izvadat trosocite , da im ostane i debel kjar! podobro da kjutis, bruka bevte togas nevidena !

a i sega ne e nisto podobro ,ama ,vistinata sekogas boliнамигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 16:31

mislis? od toa sto go vidov dosega, miizgleda deka ima vistina vo toa sto go kazuva, ama , na poseben duhovit nacin. poprvo bi rekol deka ti si deteto so posebni potrebi

Da toj ni e mnogu "vickast", ama ti ke ni bidesh "role model".

Eve bash go gledam toa paltoto shto go nosi Bakojani....pa si velam "da si soshijam i jas edno vakvo".  Cel svet ke mi se smee A JAS GAJLE KE SI NEMAM. голема%20насмевка

Poubavo, amin. голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dora Bakojani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 16:38
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i samuilovoto carstvo e mnogu odamna pa se uste taguvame po nego тага
  koga razbrav sto se slucilo so nego, nekako mi bese pojasno , denesnoto slepilo na vasiot narod, i nekako mi padna zal, zatoa sto, koga ke se izvadi oko, vekje nema pomos, barem ne efektivna  tuku samo, estetska!тагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 16:49

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i samuilovoto carstvo e mnogu odamna pa se uste taguvame po nego тага
  koga razbrav sto se slucilo so nego, nekako mi bese pojasno , denesnoto slepilo na vasiot narod, i nekako mi padna zal, zatoa sto, koga ke se izvadi oko, vekje nema pomos, barem ne efektivna  tuku samo, estetska!тагатага

Chudni nekoi zakluchoci i sporedbi pravish? збунетост

No koga ke mi tekne deka doagjaat od Grchki istomislenici, togash e razbirlivo.

Togashnoto slepilo bilo napraveno OD NADVOR, (od Grcite) a i deneshnovo isto taka....megutoa nie sepak I SO EDNO OKO dobro se snaogjame, tuku tie shto se SLEPI rodeni, neka mu ja mislat. (Tuku ni mozok nemaat...)  намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 16:51
blagodarejki na tie takvite vo koi ti SLEPO veruvas , dojdeni sme vo ovaa situacija vo koja se naodjame
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7172737475 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.