|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 80> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...добро вечер ти ми велиш...
....и заминуваш
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
биче рата кажу сви...
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Al ja cu umrijeti od ljubaviiiii....
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ко ми тебе узе...
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......tamara pak li bivsata be
...prodala si suze drugima... ...nocima ja sanjam tvoje tragove... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чудна је хемија ... ти и ја
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедо и Баба то су срца два :)
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha ha ...
|
|
vivi
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моми Македонки песни да запејат
Момци Македонци оро да играјат
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemi momce Makedonce
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ja i ti i pogledi u tami reci mi da znam da jutro nije blizu da ima vremena za poljupce u nizu |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone up there will find me 'til then I walk alone |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I thought I saw a man brought to life
He was warm, he came around like he was dignified He showed me what it was to cry Well you couldnt be that man I adored You don't seem to know, don't seem to care what your heart is for But I don't know him anymore There's nothing where he used to lie My conversation has run dry That's what's going on, nothings fine I`m torn |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |