![]() |
|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 29> |
Автор | |||
Sasko047 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2008 Локација: Polynesia Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Гледаш, тука е проблемот. Мажот мора да биди и со другари и да гледа фудбал, а и да се опушти со некое пиво. Дали имаш слушнато за гушење со воздух. Е токму тоа ќе се случи ако ти е само до сукњата
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Нешто паметно и од тебе........ Не ни заслужуваш да бидеш читана. |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
палестинец...остај ја и се спие...а кога и се спие не знае што зборува..фина е она..романтична...само не и е д`н
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Пишува горе дека ја оставив......за век и веков.....ќе додам. |
|||
![]() |
|||
Sasko047 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2008 Локација: Polynesia Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
E toa e drugar-ka
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
ЗАЉУБЕН МАЖ...........ПРВО ЌЕ ТЕ НЕРВИРА НА СЕКОЈА СИТНИЦА,А ПОСЛЕ И КОГА НЕ ТРЕБА ЌЕ ТЕ ПРАШУВА.........ПА КАКО САКАШ ТИ?????? (и тоа во погрешен момент) Изменето од mrzla - 05.Октомври.2008 во 02:59 |
|||
![]() |
|||
||
Е јас многу ретко викам:„ Како сакаш ти“ |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
ама сите опаку....... ти си терсен
|
|||
![]() |
|||
||
Туууу..... дали сум терсен.......ти ако си ми женска, нема да ме трпиш ни 2 и пол минути. |
|||
![]() |
|||
||
па затоа се скаравме ние.....(ама има љубов)
|
|||
![]() |
|||
||
Ми пишуваш вчера во асоцијација дека сум те гњавел а? Што те гњавев ма? Ни пораки ти праќав... ни ти се удварав... ни те навредував......ништо. |
|||
![]() |
|||
sladjana_d ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
||
Lugje,pa dosta veke so tie podelbi "mazite-zenite"...pa site sme lugje i ne moze da se delime na toj nacin.Mazite znaat da sakaat isto kako i zenite...e sea toa sto na nekoi maski im e potesko da go iskazat toa,toa e drug problem...Bas vcera zboruvav na ovaa tema so eden drugar...na covekot mu raskina devojkata i sea veli "site zenski ste isti",a i nie toa go mislime za niv "site maski se isti"...a ne e taka... na svetot nema dve isti licnosti,sekoj si e svoj, sekoj e razlicen...a dali nekoj znae da saka ili ne,toa ne zavisi od negoviot pol...
mislam sekoj si ima pravo na svoe mislenje,a ova e moeto... |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
kolku glupavo prashanje
![]() |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
se slozuvam so IQ...kako moze mazite da ne znaat da sakaat??pa ne se poseben vid, isti se so zenite...luge!!!
nemoze da ima merilo dali nekoj znae da saka...sekoj znae i zivotnite duri...moze da bide prasanje koj kolku iskazuva, megutoa i tuka ne treba da ima podelenost deka maskite ne iskazuvale ljubov....sekoj razlicno....ima i zeni sto se plasat, ili imaat pregolema gordost da iskazat ljubov a ima i mazi....da ne odime do krajnosti....site luge znaat da sakaat
![]() ![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |