|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 56789 277> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............АААААМА ЈА ЛЕГНА...АЛАЛ НЕКА МУ Е!!!..АБЕ ,ШТО ВИКАМ ЈАС...ПЛАВУША СИ Е ПЛАВУША!!..ЕТЕ И ЦРНЕЦ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пааа...ептен се изнасемеав вчера кога беше внук ми (има 5год.) на гости и малиот се качил кај мене во соба и се пикнал во плакар (демек ми се крие) и одеднаш го гледам трча по скали и од 1-ви до приземје и мафта со црн чипкан прслук и се дере "Бато носи прслук......бато носи прслук!!! Се облекува ко женско!!!..." пред моите и неговите мислев дека ќе експлодирам од смеа Не успеав ни да му докажам дека е на девојка ми и дека си го заборавила... закон е малиот...
|
|
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://youtube.com/watch?v=e_te0x6lUPw
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самоубиство
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAPISANO SOOPSTENIE VO EDEN VLEZ:
KOMSIJA,...MORAM OVAKO DA VAM SE OBRATIM. CUJEM NABAVILI STE NOVI BUDILNIK KOJI NAVIJATE UJUTRU SVAKIH 10 MINUTA DOK NE USTANETE. ZVONI U 7,15, 7,25, 7,35 ITD. MI ZA RAZLIKU OD VAS SMO BUDNI VEC OD PRVOG ZVONA U 7,15 I NEMOZEMO DA SPAVAMO. VOLELI BI SMO DA SE VRATITE NA ONAJ KINESKI BUDILNIK OD RANIJE I DA GA NAVIJETE JEDANPUT PO SISTEMU USTANI-ILI ODUSTANI S'POSTOVANJEM KOMSIJE |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga dezhurnata na sistematski mi reche ,,zoshto imash shishki,... nemashe pred dve godini ,,
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova stvarno me nasmea |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аиииии
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://funmacedonia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2926&Itemid=1
Изменето од blackeye - 28.Февруари.2008 во 17:12 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |