|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love is name,sex is game,forget the name play the game
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
play the game
Пази ситуација
Пази, притиснав ENTER
Пази, во мени одбравме оружје.
Пази, одиме на ниво второ.
Пази, стигнавме до финалето.
END GAME, не вреди да играме. Изменето од anakin - 07.Јуни.2010 во 22:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thanx sto me potseti na ovaa stara pesna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мудро ,мудро.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е како коцка.Немаш - сакаш...Добиваш- Не цениш...Имаш - Не си свесен...Губиш - Сакаш назад..
Изменето од sanja-a - 15.Јуни.2010 во 01:18 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не љубиш доволно ако не љубиш премногу. (Ди Пешие)
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЉУБОВТА значи давај но не земај !!!
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да САКАШ значи да сочувствуваш! Ако уживањето ги соединува телата, страдањето ги соединува душите !!!
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ....
Еднаш една жена си ја полевала градината,здогледала тројца старци пред дворот.Не ги познавала ,но сеедно им рекла:
-Мислам дека не ве познавам,но ми изгледате гладни.Ве молам влезете внатре и каснете нешто. Старците ја прашале -Дали мажот ви е дома ? -Не,одговорила , не е. -Тогаш мораме да си одиме, и рекле. Вечерта кога се вратил мажот ,таа му кажала што се случило. -Сега можеш да ги викнеш,штом е така, и рекол,и жената отишла да ги покани старците. -За жал ,неможеме сите да ја прифатиме таа љубезна понуда ,и рекле . -Зашто не ? прашала жената Еден од старците покажал кон другиот и рекол , -Неговото име е БОГАТСТВО! потоа покажал кон другиот и рекол -А неговото е УСПЕХ! -Моето е ЉУБОВ! Сега појди дома кај мажот и заедно одлучете кого од нас тројца ке поканите. Жената се вратила дома и се му прераскажала на мажот. -Супер,покани го БОГАТСТВОТО ...и ќе бидеме богати! Таа не била задоволно и рекла: -Подобро да го викнеме УСПЕХОТ ! Разговорот меѓу нив го слушала нивната ќерка и воодушевено рекла: -Зар не би било подобро да ја викнеме ЉУБОВТА.Па целата куќа ќе ни биде полна со љубов! Го послушале советот на ќерката. Жената излегла и прашала: -Кој од вас е ЉУБОВ?Молам нека дојде и нека биде наш гостин. Љубовта седела во инвалидска количка и на поканата,тргнала кон куќата. Другите двајца старци тргнале по неа.Изненадена жената прашала зашто идат и БОГАТСТВОТО и УСПЕХОТ,кога таа ја повикала само љубовта. Старците во еден глас и одговориле: - Да ги пивикаше БОГАТСТВОТО или УСПЕХОТ ,другите двајца би си отишле,но ти ја избра ЉУБОВТА...таму каде што оди ЉУБОВТА ,ние двајца ја следиме!!! Таму кај што има ЉУБОВ,таму доаѓаат и УСПЕХОТ и БОГАТСТВОТО! |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Единствена важна работа, кога ќе заминуваме, ќе бидат трагите на љубовта што сме ги оставиле зад себе.
Алберт Швајцер
-Да не се љуби-тоа е вистинско самоубиство.
Борис Пастернак -Законот на љубовта не е заповед, туку повик на среќа.
Херман Хесе -Во речикот на љубовта зборот "невозможно" не постои. -Каков прекрасен крај за оној што во љубов умира! Изменето од Schatzii - 29.Јули.2010 во 18:51 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Никогаш не можеш да откриеш..колку можеш високо
да леташ....се додека не ги ...отвориш...целосно ..крилата .....!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во животот нема ништо поубаво од чувството дека си посакуван од некого...."
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Ја чувствуваме како што ја чувствуваме топлината на крвта, ја дишеме како што го вдишуваме воздухот, ја носиме во себе како што ги носиме нашите мисли... таа е состојба која не може да се искаже, а се пишува со пет букви... "Ги Де Мопасан |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сиромаштијата ќе влезе на врата...
љубовта излегува низ прозорец......... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |