|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 56789 26> |
Автор | |
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:30 |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денеска дефинитивно од ШИПТАРИТЕ!Македонија ,демократијата губи заради погани и проклети доселеници симнати од плнина!
Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:31 |
|
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veli taka , beauty ... ce go navredis i onoj makedonecot so im e brat po vera
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MiroslavG8:ne veli taka , beauty ... ce go navredis i onoj makedonecot so im e brat po vera мореее каков хејтер сум ...ептенМе нервираат овие ствари не за друго секој гледа од свој интерес а се губи многу ако гледаш од објектива...Жалосно! Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:33 |
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e , se gubi ..... ama ne neplanirano .... bidi sigurna .....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:33 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила моја AlbanianGirl, не си толку тешка за разбирање за да не можам да те разберам. Ништо не сум промашила во постот со којшто ти реплицирав, се што кажав е апсолутно точно, но некој гледа и разбира зависно од ситуација како му одговара. Што се однесува до твојот симпатија, и политички идол, да ја освежам меморијата: AlbanianGirl Испратена: 2008.Мај.31 во 16:17 ...''da znaesh samo kolku umen chovek e Ali Ahmeti,,,ke se srameshe shto imash pishano tuka,,,''... __________________________________________________ AlbanianGirl Испратена: 2008.Април.20 во 23:19 Originally posted by Averoes ...Samo Avtoritetite kako Hashim Taci mozat da ja smenat situacijata vo Albanskiot elektorat , fakt e deka Albancite se zalosnici na Ali Ahmeti i na Mneduh Taci i na nivnata antidemokratska logika i zatoa vo Makedonija se pojavi druga Alternativa predvodena od poranesniot Kosovski minister za Nadvoresni raboti vo togasnata privremena vlada na Hashim Taci ,smetam deka samo luge kako Bardhyl Mahmuti mozat da i pomognat na Albanskiot narod . а зошто велиш заложници на антидемократската логика на Али Ахмети???? добро за Тачи се согласувам,,,ама Али Ахмети????,,, тој е единствениот политичар кој заслужува почит,,,и доверба,,,штета што нема повеке луѓе околу него со кои да соработува... кај него најмногу ценам тоа што е оригинален,,,не глуми,,,многу е искрен,,,а тие се особини кои кај политичарите и со микроскоп да ги бараш не можеш да ги најдеш..... ________________________________________________ Мила, дали се потсети или уште треба да ти ја освежувам меморијата...? Поздрав Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 18:57 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако секогаш ДРЖАВАТА е КРИВА, ДА, требаше со Закон да се забрани воопшто да се одржуваат избори, било какви!...се додека свеста кај поедини примитивни етнички заедници не се репрограмира и премости цивилизацискиот шок кој го живеат!!! |
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be ... DRZAVATA E VINOVNA ..... ja ne znam ... sum bil na podrum .....
|
|
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa milo , nie sme skoro pred mat ... so seto ova sto se slucuvase ... a i ce se slucuva ... nema da zapre na ova .... bidi sigurna .... znaejci go mentalitetot na klanovsko - plemenskite sojuzi potpomognati od teroristickite grupacii imported from kosova ... koja patem bese priznato od liberija ...
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira,,,jas nikogash ne sum negirala deka mi se dopagjaat stavovite na Ahmeti,,,no toa ne znachi deka jas sum chlen na negovata politichka partija,,,
mojot glas deneska,,ne otide ni za edniot,,,ni za drugiot.... a deka ne si me razbrala,,,toa definitivno ne si me razbrala,,,samo aj,,,neka ti stoi,,,, |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој спомена дека си ''член'' на неговата партија?...зарем тоа е важно...јас само те потсетив на тојот идол и ти направив ретроспектива на твоите ставови бидејки ги негираше! Но ти не разбираш, односно разбираш само она кое ти е благопријатно за ушите!!! Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 20:53 |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da te potsetam,,,, i jas upotrebiv "politichki chlen" bidejki ne znaev drug zbor na mkd.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Albanian Shpon grl..koa vi ja gasat strujata tamu kaj tebe..aj odi legni si ...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |