![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 300> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I mene mi se spie, ama moram da sum budna....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Pa, al da spijam ili nekoe filmce da pregledam ?
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Да спијам не ми се спие-да шетам не ми се шета-да гледам филм не ми се гледа.......ај ќе си бидам на форум најдобро ќе си поминам
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ми се оди на кафенце во центар со колешките |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
е сега па добро би ми дошол еден муабет со некој вонземјанка бип бип |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Mene mi se odi vo sauna!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
AngelBaBy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
mi se guska edna licnost a zabraneto mi e da ja guskam:(
|
|
"Where is the life we have lost in living? Where is the wisdom we have lost in knowledge? Where is the knowledge we have lost in information?"
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
mi se placi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Немој бе, подобро легни си да спиеш ... како велеше приказната, утрото е попаметно од вечерта
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
MI SE JADE COKOLADOOOOOOOOO
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми се спијат малку...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Нема спиење!!!! Ајде мрдни газот!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
нишо...ми се сејт...и ...едноставно сакам да си седам да слушам музика...и да уживам во впечатоците...од денес... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |