![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 300> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za da mi bide polesno na dusava,ke se setam...ama jas nesto mnogu si se setam..... |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ај ај шетни малку ,вежбај перцепција
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
mi se odi na prosetka ,na kafe
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mi se izleguva...me fatila denovive treska za setanje...
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
mi se spie
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми се глеат филмче...али ме мрзит до видеотека... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Znae li nekoj da igra tabla?
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
иначе во моментов ужасно ми се спијат...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
mi se odi na bazen, odnosno mi se pliva...i gnjuri...da gnjurenje mmmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
ми се спијаааааааааат...ногу и то...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
angelicguy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Zdravo ...
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
ми се спие
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |