|
Ферка поради љубов! |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво не се чувствувам загрозена од жени,зашто си ја знам вредноста а доколку некоја нападно се набацува и се пренемага без мојот фраер да ја испровоцирал вистински -ќе го јаде и те како.
Најмногу мразам некоја да ми се пика на моја територија и да ме првоцира. Не поднесувам некоја гадура да се понаша како да не постојам. Прво ќе и дадам до знаење дека физички сум присутна, доколку не сфати, еднаш ,два пати ќе и разјаснам рачно. Значи ова е за во краен случај, доколку мушкото е 100% без вина. А ако си е некој шарам -барам по природа, може максимум 2 пати да ме види во живот. Никогаш не сум се борела за машко внимание, зашто ако дотогаш не ти се посветил и сака да биде со тебе, ич не го третирам за жив. |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |