![]() |
|
Ја живеете ли сегашноста? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,,tuka sum,,,,,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Лесно ми е да се сетам на тоа кое ќе биде, како и на тоа кое било, само се праиме наудрени и го шљакаме со розеви бои
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
rozevata boja nekomu najubavo mu stoi vo segasnosta
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
што било поминало, што иде....што сака нека биде....е сега....пишете нешто
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Па ја неќу тоа што сака да биде, ами тоа што сакам ја
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
и јас така сакам, да бараме некаде врски да фаќаме
![]() |
|
![]() |
|
И кога ќе ја најдеме да знаеме каде да ја фатиме
![]() |
|
![]() |
|
ќе нема кај да бега, двајцата сме посилни
![]() |
|
![]() |
|
У ќуш ќе ја начекаме
![]() |
|
![]() |
|
му викам на децава да учат, а ми текнува како учев јас
![]() |
|
![]() |
|
Da ucat, ama i u partija da bidat
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Секој ден ја живееме ( ја преживуваме) само ...сегашноста...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |