|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 62> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Klin so klin se izbiva..... alooooo...ima i drugi ribi vo moreto
|
|
sweet-v
Нов член Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima mnogu ribi *lady blue* ama na nea kako da i se dokaze.... ???.....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...epa ondak, kao na malo dete, ke i napraish vaka so prstot......ne pipni tamu...zishhhhhhhh...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja izneses nadvor pa ke i pokazes...."ova e som"...."ova e krap".... "eeee a ova e losos" ...itn....
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam dali ova treba da go pishuvam... no sepak ...eve
Dechkoto odnosno verenikot imashe pred 1 ipol god teshka soobrakajna nesreka i bese vo koma skoro 1 mes - najteshki rani imashe na glavata i mu pravea operacija na mozokot. Se beshe vo red posle operacijata. Sea da navedam deka toj ne e vo Mk tuku nadvor od MK. Si dadovme zbor pred 3 mes ( i toa preku internet ) a se znaeme skoro 15 god od koi poveketo odevme ili se muvavme( koga bevme skarani :) Se vrati pred 3 dena vo MK i primetuvam, a i ne samo jas i moite drugarki deka neshto ne e vo red so nego.Psihichki kako da ima problemi. Spremna sum od pregolemata ljubov koja ja imam sprema nego da go minam zivotot so nego i pokraj toa shto se primetuvaat nekoi razliki od normalnoto odnesuvanje. Moite drugarki za dobroto na mene mi vikaat da ne si go upropastuvam zivotot taka.Gi svakam , no sepak premnogu go sakam.
Ve molam kazete mi shto bi napravile vie da ste na moe mesto.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XV_dbCF1jOA
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би постапила токму како ти што мислиш. Љубовта не познава граници, а твоите другарки нема да се мажат за него туку ти. Ако се сакате ништо нека не ве спречува.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................eve jas kako postara i malku po iskusna(se nadevam) ke ti dadam eden sovet.................ako e sve ova za ljubov ama navistina ako go sakas bezrezervno i ako ne ti smeta negovata psihicka sostojba.......ok............zemete se.............
no.............ako seto ova go pravis od sozaluvanje ili pocituvanje sprema godinite sto pominale(15g.)............nemoj........zatoa sto brakot ne e igracka.........treba da si svesna deka treba so toj covek da go zivees ostatokot od svojot zivot......da imas pokolenie so nego............
ne e brakot kondura pa "aj" ke ja ponosam malku pa ke ja smenam............. ubavo razmisli si sto ke pravis..............a za drugarkite sto ti zborat..............mozda i ne ti mislat loso.........nekogas nie od zanes i ne gledame kade gresime..........
tolku od mene..............ova ti go kazuvam bez nikakva zlo namera.............................
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако не треба да брзаш,тогаш размисли си убаво,пробај да имаш и нервозни ситуации,да видиш како ќе се однесува,ако е полн со разбирање внимателен,и ако се чуствуваш покрај него убаво и заштитено.........мислам дека тоа е побитно од се
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojce, brakot ne e panagur
razmisli ubavo, da ljubovta ja ima ama za uspesen i produktiven brak
na ljubovta i pripagaat samo 10% a sto so ostanatite 90?
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma zemi go ionaka od masko ne se bara mnogu pamet
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако навистина чувствуваш преголема љубов спрема него, заедно ќе го премостите и овој проблем. Ако мислиш дека некогаш или сега веќе ти е терет можеби љубовта и не е толку голема... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO EDNO KE KAZAM.. AKO SE DVOUMIS TOA E ZNAK DEKA NE E ONA VISTINSKOTO!
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi blagodaram na site za komentarite.
Rascistivme, ne sme veke zaedno, navistina tesko mi e za se , no kako sto nekoj spomena brakot ne e panagur... Sea samo se molam na Boga da mu dari sreka i zdravje za ponatamu i se nadevam deka kamenot sto go nosam na dusa(golema bolka cuvstvuvam) vo skoro vreme ke padne.
Sekogas vo moeto srce ke ima posebno mesto za nego.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XV_dbCF1jOA
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............nemoj da se sekiras emka...........sve ke si dojde na svoe mesto..........bidi hrabra i srekata sama ke si dojde...........i za tebe i za nego.................a on sekogas ke ima mesto vo tvoeto srce........
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |