|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 45678 53> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не гледам причина зошто би изигривал нешто што не сум, кога и онака никој не ме знае...
А Загор... зошто мислиш дека ме знаат... Да не ме откуцал некој еј...??? ...nisto loso ne sakav da kazam,kako me razbravte samo...!ubav komentar,a zbor mi bese deka svetot e mal,(povtorno ne direktno za tebe..)taka da i loso i dobro ..tuka e..! J.D.,barem za tebe imam procitano ubavi mislinja...ne se somnevam...!..za drugoto,nikogas ne se znae...koj kogo znae.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, не... не помислив дека си сакал да кажеш лошо Загор... тоа го кажав на шала, затоа и ги ставив оние... ... Инаку фала на убавите зборови... А за кој кого знае... Па добро... има луѓе на кои анонимноста не им е толку битна, но има и такви кои токму таа им претставува посебна драж... без разлика, во позитивна или негативна смисла... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зад секој ник и секоја сликичка се крие дел од нашиот карактер.овде сме правите ние,растеретени од пресметки и длабоки мисли,растеретени од секојдневието...и дружењето е поубаво,доаѓаш кога сакаш,си одиш кога сакаш без да го оставиш оној другиот да дреме сам доколку не ти оди муабетот...се некој ќе се најде да продолжи...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zad maskata moeto srce e slobodno
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga gledame film se sozivuvame so likot na glavniot glumec. Razlikata e sto nema neuroticen reziser sto se dere po glumecot kako da glumi. Sekoj od nas drzi po edno kose za svoj teatar
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so bese forum a so realnost
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo dve raboti covek ne moze da izglumi...
toe se inteligencija i dobrina..... se drugo moze da se prikrie,no ovi dve neshta mu davaat pecat na sekogo... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форумот е вид виртуелна реалност, виртуелна-но сепак реалност.
Си разговараме, се препукуваме, се шегуваме, забавуваме, си помагаме едни на други на извесен начин-а не се гледаме. Тука сме-а не сме тука...
Хмммм...
Колку нашите никови, аватари и постови не откриваат? Многу, би рекла, сепак сме ние тие.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...znaev jas...samo trebashe nekoj da mi potvrdi...deka sum intelegentna......... |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека е РЕАЛНОСТ Марија... Јас често знам да кажам - Сигурно буквиве не се редат самите од себе на екранов... Зад сето тоа стои ЛИЧНОСТ ... "биче свесно" (што би рекол Бора Чорба ) ... а ние со овој вид на комуникација можеме дури и подобро да ја осознаеме душата на соговорникот, бидејќи кога на човек му недостасува некое од сетилата (во случајов сетилото за вид), се засилуваат неговите други сетила... во случајов шестото сетило - ИНТУИЦИЈАТА.... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo realnosta e se poopasno da se bide iskren,pa cesto zatvorajki se vo sebesi i ne iskazuvajki gi cuvstvata pred sekogo sozdavame edna membrana okolu sebe koja ne zastituva,no toj zatvoren prostor se prepolnuva i emociite mora da bidat iskazani vo bilo kakov oblik ili nacin,a forumot e tokmu eden od nacinite.Tuka samata virtuelnost ja sozdava taa zastitna obvivka,pa oslobodeni sme od taa teskotija da ja gradime samite so lagi,a cuvstvata i mislite mozat slobodno da se izleat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zoshto od tolku luge...odbirame da komentirame i komunicirame samo so odredeni... zoshto so nekoi "ni odi muabetot" a so nekoj "sme na noz"... zarem ne e taka i vo realnosta... e tuka samo nema vistinsko "fakanje za kosa" i ... mavanje boksovu...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....bash shteta,...nekoi ,...bash toa go ,..zsluzile!,.mora de se izmisli,...nekakov ,...daljinski ,..aperkat!.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам.... но јас дури и не би рекол дека ги одбираме.... Тоа доаѓа некако природно... спонтано... Едноставно се наоѓаме... се поврзуваме... муабетот ни тече... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |