|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Излегол орелот пијан од кафеана, застанал на врв од карпа и ги раширил крилјата. По неколку секунди ги спуштил крилата и рекол: - Ма ќе си одам пеш дома.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се шетал штрк по бара и ете ти жаба. Оп и ја изел. Летнал штркот, а жабата извадила глава од газот и го прашува штркот: - На која висина сме!? - На 15 илјади метри! - Ауууу, не сери!
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si pravele muabet volk, lav i edno pile: Volkot rekol: "Jas koga pocnam da zavivam, site treperat od strav ! " Lavot rekol: " Jas koga ke riknam site begaat ! " A pilenceto reklo: " Jas koga ke dobijam grip cel svet e vo panika ! " |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се расправаат дечко и девојка мајмуни и девојката му вика: - Mрш бре вошкар еден! А на тоа овој и одговара: - На кого ма ти вошкар, од чии вошки се здебели толку? |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој зајак седел во шумата и правел копје.Поминува мечката и го прашува:
-Абе зајко што правиш? Зајакот и рекол: -Еве правам копје да го утепам лавот! Мечката му кажала на лавот дека зајко прави копје за да го убие. После помунива лисицата и го прасува зајакот: -Зајко што правиш? Зајко и рекол:-Еве правам копје да го утепам лавот! И лисицата му кажала на лавот дека зајко сака да го убие. Иде лавот кај зајко и го прашува: -Зајко што правиш? Зајкото рекол: -Еве правам копје и лупам глупости!!! |
||
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Осудиле некој крт на смртна казна и го прашуваат:
- Дали имаш последна желба крте? - Да, жив да ме закопате. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три мравки снимале филм на водопад.
Првата скокнала и се удавила. Втората скокнала и се удавила Третата скокнала и не се удавила. - Зошто? - Затоа што имала главна улога. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Му било роденден на мечокот, па ги собрал сите животни и им рекол:
"Сите сте поканети, ама ако ми донесе некој од вас глуп поклон, ќе го ставам преку скут, ќе го извадам "Стојко" и ќе ве швркам со него." Доаѓа Лисицата, му носи ДВД. Овој радосен, збеснува. Доаѓа Волкот, му носи дискмен. Медо пресреќен, делириум го дрма, кога ете ти го Зајко иде и му носи моркови. Медо спиздел, го грабнал за уши, го натртил и почнал да го шврка. Зајко сирот, урла, пишти и одеднаш почнува да се смее на цел глас. Медо го прашува: "Што ти е бе будала еден, зарем не те боли?", а Зајко му вели: "Ме боли бе, ама ене го иде Ежот и ти носи мушмули за поклон". |
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во кокошарникот покрај 10 кокошки, само еден петел и нормално сите биле
негови.Секој ден им се качувал, освен на една од кокошките, на која и
кубел по еден пердув.Кокошката разочарана што неа не ја работи, го
прашува:„Зошто на другите им се качуваш, а мене ме кубеш“?Петелот: „Тебе
ќе те сексам гола“..
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лисицата ја прашуваат:
- Која е твојата најголема желба? - Да научам да играм шах! - Зошто баш шах? - За да го изедам ловецот. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Земал зајакот трча у шумата, како џогира и го глеа волкот пуши џоинт. Му вика немој бе волчко тоа лошо е за тебе, дај дојди со мене ке трчаме, во здраво тело здрав дух. Го глеа волкот зачудено и вика ај што му ебеш матер. Трчаат двајцава ја гледаат мечката линии праи, шмрка ко луда. Зајаков и вика, немој бе мецо дојди ке трчаме, знаеш нечини тоа за тебе, во здраво тело здрав дух. Гледа мечкава ај што к*р си вика. Трчаат овие сите го глеаат лавот се фикса, и зајаков пак коа немој бе лаву ова она, го разубедиле и лавот. И као џогираат сите и два бува на дрво праат муабет. Едниот му вика на другиот: Види го зајаков пак е на спид па ги трча животниве
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој работи тој и греши - рекол петелот и слегол од патката
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една кокошка снела јајце тешко пет килограми. Кај неа дошол репортерот од локалната телевизија:
- Како се случи тоа? - Тајна... - Какви се вашите планови за во иднина? - Да снесам јајце тешко шест килограми. ...Потоа репортерот го прашува петелот: - Како се случи тоа? - Тајна. - Какви се вашите планови за во иднина? - Да му ја скршам главата на нојот |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |