|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 80> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Budi danas moja hrabrost i sutra i prekosutra i tako redom zajedno ćemo voljeti razumijeti i ...zajedno praštati i patiti pa opet zasjati nadom Prepuštam ti sebe da me mijenjaš da otklaniš moj strah Ti, moja hrabrost i bezgranična nježnost povedi me za ruku u moju novu zoru ...... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам(а) сум во ноќва тивка
и сонувам со очи отворени го слушам твојот шепот мил.... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го вцртувам во кругсекој допир твојотисоци на овој ден...Ме збунуваоваа мисла...Сновидение синово сино утрознак ми даваОд роса оросеноод сонце искапеноРазденување си мое...... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vjeruj mi nocas
svakog casa nudit cu ti vise Ne vjeruj mi kad gitara svira I padaju kise iz zlatnih visina Sve je to od loseg vina |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako su tvoja usta otrov sipala
sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куд плове успомене
никад нечеш сазнати, и гдје год се окренем свуд се налазиш ти... Некад ме буде страх да се пробудим а да те не видим... Све моје побједе и златне медаље ништа ми не значе кад сам без тебе. Све је другачије кад си уз мене... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Румени се руменат образите. Но нема зошто да порасне љубовта наша, ако ја разебиме ќе заебиме.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од небо нек се спуштат и громови на душа
Само да ти слушнам глас
Признавам пред светот ќе го минам векот
Да те најдам ради нас ...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
три години стана
како ме зафана... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zelim to, zelim da zaboravis zlo.... zelim da nestanem kao i taj dan.... zgresila sam, srusila svaki sam most al' ne zaboravi da samo tvoja je moja nevinost..... Nisam zaplakala nisam zadrhtala za sve pogresne stvari sam oduvek lazne hrabrosti imala........... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти немаш право да прашаш
како ми е без тебе и дали сум сам оваа рана на душа ќе ми ја зашие време и ќе заборавам... барем така мислам |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edni nema ni da trepnat
na drugi može ke im bide žal Treti lažno ke se falat deka pesni sum im pišuval |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај да пијам од твоите усни
ноќва ќе ни помине ако можеш,ако можеш во сон ти земи ме.... |
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evo ti sve i suze i smijeh
samo me ne zovi na grijeh evo ti sve za cim ja mrijem samo me ne zovi na grijeh |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |