![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 123> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...mi tekna na moon... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
zamisli, i mene
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....edna sosetka,na koja koga i bese dosadno ke pluknese vo bunarot na sosedite ..samo za da se skara so niv.....
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......mi tekna na edna poraka
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...eeeee,od koga mi tekna,ama pusto.....
|
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Mi tekna na nekoi raboti od frizider i mi zakrkorea crevata
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
...sitna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми текна на минатото лето...Што се смени во меѓувреме?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi tekna deka treba da si baram materijali na internet a toa ich ne e zabavno
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Sekogas , ama bas sekogas koga imam vakov bos den kako deneska mi teknuva na edna licnost koja nikogas nema da ja zaboravam , koja mi bese mojata najgolema potpora i od koja Gospod me lisi
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Telefonskiot razgovor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
hehehehhee nesto ubavo se slucilo kaj devojceto
![]() ![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ми текна на една вечер во февруари... и ми текна дека откако помина таа вечер, не заспав дури до утрото... а не бев уморна воопшто преку денот... сладок умор
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |