IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Плавуши
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плавуши

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 62>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:18
Што е сличноста меѓу паметна плавуша и НЛО.....???

Никој не ги видел...!!!!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:21
Плавуша дала оглас во којшто навела дека бара способен дечко којшто може да ја задоволи во кревет.

Следниот ден некој и ѕвони на врата и гледа човек без раце и без нозе, а тој и вели дека е тука за огласот којшто го објавила. Таа му вели:

- Бегај бре, што ќе си ми ваков? Како можеш ти да ме задоволиш во кревет?

- Како како? Па што мислиш, како заѕвонив на ѕвончето?
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2011 во 19:29
Касиерката во кино:
- Вие по трет пат си купувате билет.
Плавушата: Што да правам, таму на вратата стои една будала и сите ми ги кине!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2011 во 06:01
Се сретнале интелектуалец и русокоса, па овој рекол:
-Ајде да си играме една игра. Јас ќе ти поставам прашање, па ти ако ми дадеш погрешен одговор, ќе мора да ми платиш 5 евра. Потоа ти ќе ми поставиш прашање, па ако јас не знам да го одговорам, ќе ти платам 300 евра.
Русокосата се согласила. Интелектуалецот и поставил прашање на кое таа дала погрешен одговор и му платила 5 евра. Дошол ред русокосата да праша:
-Што е тоа што оди по угорница, има пет нозе, а кога се симнув, има само четири?
Интелектуалецот ја трескал главата, ги прелистал енциклопециите, влегол и на „Google“, но бадијала. И дал на русокосата 300 евра и ја прашал:
-Те молам кажи ми го одговорот на прашањево, многу ме копка.
На тоа русокосата:
-Ни јас не го знам. Еве ти 5 евра! 
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2011 во 00:06
Зборуваат две плавуши...
- „Слушам си паднала на возачкиот испит?!“
- „Да, паднав...“
- „Па како?“
- „Епа влегувам јас во кружниот тек и на еден кружен знак пишуваше 30. И јас 30 пати се завртев в округ и комисијата ми кажа дека паднав...“
- „Леле, сигурно си броела погрешно
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:32
На касата на кино пишува: „За студенти 50 денари“. Плавуша и шепоти на касиерката:
- За мене еден строен, русокос студент.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:38
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

На касата на кино пишува: „За студенти 50 денари“. Плавуша и шепоти на касиерката:

јас бев таа плазење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:45
Видела плавуша постер од песочни часовници на ѕидот од собата на нејзина другарка, па ја прашува:
- Што ти се овие тегли на ѕидот?
- Не се тоа тегли, тоа се песочни часовници.
- А кај им се стрелките?...
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:49
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by Calipso Calipso напиша:

јас бев таа плазење

Од куќата
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:50
Плавуша подига пари на банкомат , а позади неа уште една плавуша...
- АА! Ти го видов пинот , четири ѕвездички!!!
- Леле не е можно, 1487 ми беше???
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:51
Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:
Извинете имате карти?
Касиерката прашува: За Хамлет?
Плавушите: Не, не за нас...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:52
Заглавиле две плавуши во лифт.
Едната вика: Помоооошшш!
Втората вика: Помооошшшш!
Ајде сега заедно, предложила едната плавуша.
Заедноооооо!!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:53
Се јавува плавуша на Аеродром:
Ало.
Ме интересира колку трае летот од Скопје до Амстердам.
Само момент.
Фала, пријатно.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2011 во 23:53
Зборуваат две плавуши:
Оваа година Нова Година е во петок, вели првата.
Само да не биде Петок 13, одговара втората.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.