![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 163> |
Автор | |||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nisto........
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Пинки го виде Тито.
|
|||
![]() |
|||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
goliot majmun
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Читнав нешто од Артур Рембо, ме импресионира многу. За жал немам време да му се посветам целосно сега, го оставам за понатаму. А листата на книги што треба да ги прочитам расте ли, расте
![]() Ма ќе најдам време за се ![]() |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Mene forumov me pregazi,..ne mi dava da chitam... ![]() |
|||
![]() |
|||
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
||
Папокот на светот-Венко Андоновски
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Па и кај мене е нешто слично! Ми го зема "слободното време". Ми останува да се надевам дека брзо ќе се заситам и ќе се вратам на стара шема - good old book ![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
po kojznae koj pat...prestanav da brojam,posle cetvrtiot pat..
SHARL BODLER - (sabrana dela) PARISKI SPLIN |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
||
Finansier
|
|||
![]() |
|||
maloto76 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
||
momentalno Karlos Kastanjeda - Orlov dar,
sedum knigi vo komplet ,poslednata ja baram,mislam deka naslovot bese Unutrasnji ogan. |
|||
![]() |
|||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
||
Sakralni Gresi - Nora Robertson
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Ревизор - Гогољ
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Петтото дете-Дорис Лесинг
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Ништо
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |