![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 90> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
![]() |
Neka mu e lesna zemjata.
Za sekogas ke zhivee vo makedonskite srca, ovekovechen so pesnite koi nesebichno gi spodeli so nas. |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() |
Па зарем тоа не беше и "желбата" (потенцирам на наводниците!) на Тоше во неговата хит песна "Игри без граници", цитирам: "Ех да можам бар да се разбудам, во свет на Љубовта..." - Тоше Проевски Тоше загина спиејќи и верувам дека се разбуди токму таму, во Светот на Љубовта.. Зарем не веруваш мила моја сестро дека Тоше сега е во Светот на Љубовта (читај Небесното Царство)... после сите негови изјави деке верува во Бог, дека е христијанин...неодамна и го посети местото каде што Нашиот Спасител беше распнат - Черепница (Голгота), го посети и Христовиот Гроб и други знаменитости во Израел поврзани со Христос... Еден мој пријател му има подарено на Тоше и една христијанска книга "Постигни ја Целта" во која јасно е објаснет патот до спасението...и затоа имам реална надеж да верувам дека Тоше имаше искрена вера и дека, на основа на таа вера, тој сега е во Небесното Царство (или како што Тоше вели во Светот на Љубовта) каде порано или подоцна, по милоста Божја, и јас и ти ќе го видиме ![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
ne mozam da povervam
se nadevav deka se tracevi i deka kje ispadnit se ok ama..... ![]() ne mi se vervit ![]() nemase takov decko ko nego...prekrasen bese ne mi se vervit deka ova e mozno ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
Bese zvezda na zemjata,ke bides zvezda na neboto. Bog te sakal poveke od site nas...Pocivaj vo mir,bidi ni angel cuvar od neboto...a nie sekogas ke te pametime kako ANGELOT SO ANGELSKI GLAS!!tvojata pesna ke zivee so nas....vecna ti slava majstore..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Juge Kuzmanoski ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
NE ZNAM ZA VAS AMA ZA MENE TOSE CE ZIVEE ZASEKOGAS VO MOETO SRCE
![]() |
|
jugo
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
deneska (koj moze), vo 3 saat, na plostad, da mu oddademe pocit na Tose Proeski! Kazete im na drugite ...!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() |
да можам бар да се разбудам
во свет на љубовта без стари долгови
................
а мојот живот игри без граници
.............
сакам ама не можам да пишувам .....
некој напиша сакаше да помогне....
тој им помагаше многу , на многу,многу дечиња.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
akti ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
МНОГО ДОБЪР ПЕВЕЦ, ГОЛЕМА ЗАГУБА ЗА МУЗИКАТА
БОГ ДА ГО ПРОСТИ |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
Pocivaj vo mir Angelu nash!!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
kiki1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
vo 3 obavezno! ZASLUZUVA BAREM TOA OD NAS
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() |
vo prilep veke pocnaa so sveki da setaaat i cvekinja da ostavaat kaj toa crkvata na plostadot , gledav i devojcina placea
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
master_P;slo ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
![]() |
REST IN PEACE
![]() ![]() ![]() ![]() GOD BLASS YOU |
|
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
|
![]() |
|
BojanD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Lesna ti zemja Velikanu nas, zasekogas ke zivees vo nasite srca i NIKOGASH MAKEDONIJA NEMA DA TE ZABORAVI...
![]() |
|
By Bojan D.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |