![]() |
|
ЕНЕРГИЈАТА ЗА ИДНИНАТА ЌЕ ПРОТЕЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | ||
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tocno. dali moze nekoj koj so ja ima analizirano masinata, vo kratki crti da go opise principot na rabota? ne vojo, nego nekoj drug
|
||
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
masinata ima sposobnost da pri nejzinoto vrtenje oskite na statorot i rotorot, vo osvetleniot horizont, gi secat covekovite ideali sega ti e jasno???? Изменето од anakin - 22.Јуни.2009 во 02:05 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
||
![]() |
||
Војо Ушевски ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 149 |
|
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...jas mislam deka ova cudo ke raboti,samo treba da go preispitam!mora da se podvrgne na detalni analizi i ispituvanja.
....inaku stojam na raspolaganje ova da pocne da se ...vrti.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Изменето од Војо Ушевски - 22.Јуни.2009 во 18:27 |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
И покрај сето тоа, машината нема да мрдне, а доколку ја турнете, таа ќе направи 3-4 круга (зависно од силата со која сте ја турнале и од триењето) и пак ќе застане. Перпетууммобилето останува сеуште во фантазијата на научниците и евентуално во филмовите. |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
MAKEDONIJA..bibliska zemja.i gnezdo na naukata...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ве молам да дискутирате на темата.за меѓусебни разговори имате ПП.
воздржувајте се од навреди и провокации,возрасни сме нели? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Јас секогаш зборувам во добро намерни цели,е сега може некогаш и некој збор да ми се испушти,но луѓе сме,а ако нема провокативни муабети не можеме да продолжиме на темата.А морам за некои работи да ви признаам ,впрочем многу сте по далеку од мене,ќе сте живееле на друга планета ,еве сте се здружиле со НАСА па и плацеви ќе си купувате преку неа,а гледам и вече ги имате ставено и своите имиња т.с.што ги читам на ФОРУМОТ.Само едно да знаете ,сами си го заслужуваме камшикот.Тоа нее песни да пејам и со некој да го делам ќарот,тоа се ПАТЕНТИ бре пријателе одма ти ја зема сопственоста и после со истото ќе ти биде инвеститор на своја земја ,па ќе ти дојде да пукнеш или ќе се вртам и мртов а ако било речено таквите пронајдоци ќе излегле во друга земја.Но полека полека ќе ве оправам,бидејќи гледам дебело сте скршнале од опипливото и реалното.Ако беше за пари одамна ќе завршев работа со моите проекти,но се ближи денот кога ќе тропнат на МАКЕДОНСКИТЕ порти ама сегашната лекција изгледа нема да ја заборават
Изменето од Andjelina - 23.Јуни.2009 во 21:56 |
||
иноватор-уживајте во животот и настојувајте секогаш да бидете при себе.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Војо, јa разгледав одлично вашата машина и реално заклучив дека таа не може да произведува енергија и дека енергијата која би ја вложиле за истата да се врти, набрзо ќе премине во триење и ќе запре после краток број на вртежи. Затоа, како таква таа не може да се користи за производство на енергија од едноставна причина што таа не може да произведува енергија, туку само може да троши енергија за своето вртење.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |