|
Македонци во МК & Македонци во Странство |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
zaneta2009
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kakvo podavanje raka?Bev doma vo Skopje pre dve nedeli i se zaprepastiv od nekulturata na nasiov narod.Pa mene podobro me tretiraat ovde vo Germanija Svabive nego li nasite doma.Nasiot narod od sekogas bil i ke bide da te butne da se udavis nego li da ti podade raka i pomos.
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како кој ... Тоа не е генерална одлика на македонската нација.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да провејува алтруизмот во изјавите... останува фактот - дека македонската држава и македонците се вечни губитници... а за тоа не може секој околу нас да биде крив.. кривицата е во македонците...
Денешното билдање на патриотизам со ТВ реклами и не знам какви корени на „волварите“ ке го добие својот бумеранг ефект после 19 декември кога скоро сета младина ке ја напушти оваа земја... Добро ми е познат менталитетот и генетичкиот материјал на денешните македонци... затоа сум сигурен во изјавата... Македонците немаат ни грам патриотизам ... им се исмевате на шиптарите- место да учите од нив... а особено ми се смешни овие сајбер патриотиве со изјавите... заборавајки ја вечната мудрост дека доколку сакаш тазе ракија - треба да бидеш до казанот.... Каде се бранеше Македонија 2001 ??? На одмор у Грчка??? Да не е трагичноо ке е толку смешно.... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само како надополнување ........ после 19 - ти декември ќе имаме повеќе такви кои ќе е бранат оваа земја ама од надвор ......
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci jas na vreme da si kupam sol....
i da si napolnam bure so voda..... ke ima solenje na pamet i perenje na mozok ???aaaa?? |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |