|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 34567 53> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie sto gi sakam, znaete sto im pravam ? Gi...gi...guskaam
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I am ....bond......james bond!
|
|
You live only ONCE!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo realnosta ne sum tolku golem zavisnik i obozavatel na jagodi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum smotan, ama mnogu grubo zvuci i zatoa staviv zbunet
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bas mislev prvin Smotana da stavam...ama ne sakav vednas se da otkrivam za sebe
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forumov mi go zgolemi k*razot
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku se izbega od temata,...istoto mozete da go
pastirate i vo tema Kolku i dali ve promeni forumot?? Ovde e sosema jasno prashanjeto.... nemojte sekoja tema da ja vrtite na shega...ima kade moze, tuka barem malku poozbilno Изменето од mamma - 09.Септември.2008 во 13:15 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека со самиот факт што сме анонимни овде на форумот, повеќето од нас се она што навистина се, односно го кажуваат она што навистина го мислат или чувствуваат, со тоа што може да се малку послободни во кажувањата околу некои работи.... Не гледам причина зошто би изигривал нешто што не сум, кога и онака никој не ме знае... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu,...nekoj neshto pametno da kaze,...na temata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..razocaruvanjeto podocna doaga....!..i ne misli deka ne te znaat. (za JD)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a shto?!,...mene mi deluva ,..pametno!,...teshko deka ne e takov vo,..."stvarnosta"!
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Брза имаш право... Паметноста не може да се глуми... (не зборувам за себе, да не бидам погрешно разбран, зборувам општо....) ... па дури и знаењето до некаде.... иако тука постојат опции да консултираш литература или да прогуглаш... ама пак треба да знаеш што да бараш, а и не знам зошто некој би се мачел со сила да го прави тоа.... А за карактерот... Тој секогаш на крај излегува на виделина.... Ако сме злобни по природа, колку и да глумиме добричини, еднаш ќе ни се "испушти" ... и ќе се откриеме.... Но сепак, пак ќе кажам.... јас не гледам никаква причина зошто тука би глумел.... Можам да лажам дека сум богат, згоден и што ти ја знам што... и немам ништо од тоа.... дури ни лична сатисфакција.... Барем мислам дека е за повеќето така... Но секогаш има исклучоци... Значи зборувам во глобала... за поголемиот процент... А Загор... зошто мислиш дека ме знаат... Да не ме откуцал некој еј...??? |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Можам да лажам дека сум богат, згоден и што ти ја
знам што... и немам ништо од тоа.... дури ни лична сатисфакција....
Барем мислам дека е за повеќето така... Но секогаш има исклучоци...
Значи зборувам во глобала... за поголемиот процент..
veruvaj deka ima i takvi,...shto samite sebe se,..lazat! |
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма знам дека има... затоа и викам дека секогаш има исклучоци... и дека не можеме да генерализиме |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |