![]() |
|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da be
i sekomu po edno dve mesta sakas zemi sakas ostaj i placi hahahahhahahhah plan imal toj so 61 a kaj pratenici malcinstva kolku sakas ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
da, ama zaboravate edna mnogu vazna rabota
nie odamna go napustivme ednopartiskiot sistem
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
se se placa se se
vraca ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ОДАМНА ГО НАПУШТИВМЕ ЕДНОПАРТИСКИОТ СИСТЕМ...ХМ...СИГУРНА СИ? ОВОЈ ИЗЛЕТ МНОГУ ЌЕ НЕ КОШТА СИТЕ...ЈЕБИ ГА...ПРОСТ НАРОД СИЛНА ДРЖАВА-ПОРАНО БЕШЕ ЗАЕБАНЦИЈА А СЕГА ЗА ЖАЛ ДЕФИНИЦИЈА ЗА МАКЕДОНИЈАТУКУ НАБАВЕТЕ СИ МЕТЛИ ПОСОВРЕМЕ ЗА КОГА ЌЕ ОДИТЕ ВО ГРЦИЈА НА ОДМОР,МОЖЕБИ ЌЕ ТРЕБА ОДМОРОТ ДА ГО ИСКОРИСТИТЕ ЗА МЕТЕЊЕ НА УЛИЦИТЕ НА НАШИТЕ ДОБРИ СОСЕДИ
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ami jas si imam metla
(doduse za letanje mi treba...
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
metlata e najisplatlivo
prevozno sredtsvo ekoloski gledano ne zagaduva ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ДА...ДА...А ВО ПОНОВО ВРЕМЕ И ВИЗА ЗА ИЗЛЕЗ ОД ГРЦИЈА
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
bravo ..... ocigledno tuka umnite glavi samo nautro se
srecavaat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kolku tuka imame NOSTRADAMUSI cudo edno
du posebno dobro utro do Angjelinche |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
А да ја потврдевте информацијава??Линк ако може?
Јас колку што знам ПДП се соедини со ДПА и така имаат повеќе гласови од ДУИ.... Како второ Груевски рече дека со ДПА повеќе сака да коалицира а не со ДУИ Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 09:50 |
|
![]() |
|
ABE VLADO
FINTATA E DA VLEZAT SITE I NDA NEMAS GALJE OD NIV 4 GODINI A KOJ SE POBUDI GITLA OD VLADATA ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
ova da go preneses vo stabot. itno! ![]() |
|
![]() |
|
ZS BE
GJUVO NE E GJUPAV SI ZNAE ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Мислам дека е правило, да се коалицира само со една албанска партија, а дури и да не е така, нема шанси да се согласат ДУИ и ДПА на заедничка коалиција....... Изменето од moira - 07.Јуни.2008 во 12:04 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |