|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 34567 26> |
Автор | ||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=33833&mid=1500&tabId=1&tabindex=0
za tebe miroslave ..ajde iskomentiraj go ova http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7429712.stm Изменето од PAVLIN - 01.Јуни.2008 во 16:30 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si se zaprasal li nekogas , kakvo e cuvstvoto dodeka si na nekoja zadaca , vo odbrana na tatkovinata , kakvo e cuvstvoto dali nekoj te drzi na snajper ili dodeka se vracas doma vo unforma na MVR ili ARM , dodeka pominuvas pod neciv prozorec ili pokraj neciva kuca , sto se moze da se sluci i koj se moze da pripuka na tebe ? ..... ili togas tie " najniskite " bea heroi vo borbata za covekovi prava i slobodi ... demokracija ... LICEMERI EDNI .........DAJKE ..... nikogas ne znaete sto vi e dovolno .... se e malku a uste i koga imate vlast , ne znaete da se kontrolirate .....
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe 100 x ti kazav deka imam problem so konekcijata ... edvaj se odrzuvam i tuka na forum
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pinjau
i taka sme crevo slepo bilo vospaleno ili ne , manje vazno no koga kje se vospali slepoto crevo- mora se na operacija |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakvo slepo crevo .... nie sme rak na debeloto crevo na evropa
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Miroslav aj ne tresi zeleni. Prvo ne sum Albanec,drugo ako tebe tie od raka so ubistva i drugi gluposti nemoj da gi poistovetuvas site ludze so toa. Ne sum bil na krov sum bil vo Amfiteatar na Kiril i Metodij. A ti nisto ne si pogolem od mene Makedonec, i nisto ne znaci za tebe Makedonija povece od toa sto mi znaci mene. A tebe ako te boli nesto, zosto ne se lutes na Grueski, neli on ja ima vlasta i trebese da se girzi da ne dojde do toa, a i sega da go resi problemot. Ili jaka koalicija napravi so kriminalecot broj eden Taci. |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gruevski
trebese na sekoj SHQIPETARE ( dobar mi e izgovorov??) da postavi po eden dzandar???? so treskas bre gruevski bil kriv so se raspukaa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da be ... sekogas svoeto nivo na (ne ) kultura go opravduvaat so kogo drug ako ne so Makedoncite ...... a toa sto velis deka ne si albanec , ako ne se lazam , ne te vrednuva pomalku politicki ponekulturen od niv ... zosto , pri sekoj nas razgovor , bilo tuka vo politika ili vo podforumot veroispoved , sekogas maftase so tezata deka ste islamski braca ..... brm , brm , brm .... e pa ako ne si albanec ili turcin , togas si Makedonec .....
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bil albanec ... brm , brm , brm .....
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=anakin]gruevski
trebese na sekoj SHQIPETARE ( dobar mi e izgovorov??) da postavi po eden dzandar???? so treskas bre gruevski bil kriv so se raspukaa [/QUO Anakine, pa neli e Premier il on e isklucen od odgovornost a??? |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e odgovoren
no nepostoi takov premier koj moze da cuva site gragjani eeeeeeeeeej jas ako zemev noz i mu go opnav na toj kaj kutijata grujo li e vinoven????? Изменето од anakin - 01.Јуни.2008 во 16:54 |
||
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shqiptare ... so meko SHKLJ ..... brm , brm , brm .... gruevski vinoven ... boskovski vinoven ... brm ... milosevic vinoven ... brm .... seselj vinoven .... brm .... putin vinoven ... brm .... arkan vinoven ... brm ..... samo ALIJA FEKALIJA e dobar .... BIL .... brm ... i hali kakmeti ... brm ....
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da Makedonec MUSLIMAN, i ne samo na veroispoved i tuka ce kazam deka Muslimanite mi se braca. |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da postavi po eden dzandar .... hahahahahahahah ...... a noz vo kutija .... e toa e DEMOKRACIJA , BE ......... sto sakam to radim ... eeej .... DEMOKRACIJA ...... isto kako obidite so pomos na pritisok potkrepen so sila , odnadvor i odvnatre , da se izdejstvuva priznavanje na eden ........
Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:25 |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |