|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... strashno e koga se misli na osvoeno mesto... ljubovta ne e natprevar.... ona shto ne cini mora da se kaze, bilo na svoeto dete, bilo na negoviot partner... vcera me iznervira sin mi... devojkata polagala ispit... i se padnale teshki prashanja... neshto zaglavila i bajagi se iznervirala... bidejki toj ja zamolil da proveri koga toj polaga... no devojceto nervozno...zaboravilo... Ko ja podbra... ta ne mislela na nego, ta ednash pobaral usluga a taa ne izvrshila... taa kutrata... na rab na nerven slom... ta koga si go podbrav jas nego... za negovata bescustvitelnost... ama ne za da i pravam lice nejze...tuku zatoa shto toa e covecki... zaboravilo, zaboravilo, zapali kola, zemi ja i nejze. odete zaedno do fakultet, videte sopshtenija, proshetajte malku, razbistrete glava... aman bre luge, ima vreme za nervozi... ko ke ti kviknat dve-tri zgebalinja, ko ke ti se natovarat 10 neplateni smetki...neplateni rati od krediti... ta majka mu ...ta majka ti.. vodete ljubov... ne politika... mavnete i majka i svekrva... tie svoeto si go terale koga trebalo... ... uzgred...edna koleshka mi veli- Srce mi se stega koga ja slusham kako go kara! Ja gledam...ja slusham... 2-3 minuti...ta koga sum ja podbrala... - ta ti da ne si poarna...go jadesh onoj tvojon kako suvo lepce...a si pomislila li kako i e na svekrvati... ...sindzir... alki... toa e ...majka..svekrva... deca... devojki na decata... |
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
мамамд сакам свекрва ко тебе
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kako mojata svekrva ni na dusmanka da ne i se pogodi!!!
Ama sto si sadi toa ke si bere!!! Neka si zivi sama, a i jas sama ...... Lele kolku e poubavo da si SAM!!!!! |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj se trpat dve zeni Makedonki u edna kuka be...nema shansi...hahahahaahahaa...zverki niedni...
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ТИ ОД ИСКУСТВО??????????? |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... edniot e zafaten...ama drugiot momentalno e sloboden...... |
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Види ја, немој така директно, се изосрамив... се шалам, освен тоа, кој рече дека јас сум слободна само сакам мојата идна (ова ептен во иднина) свекрва да има сличен карактер ко ти... |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... pa dobro bre milo...jas imam pravo da biram snaicki... bar da si kazam ... ........ |
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фала Богу, дека jа имам.
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Poznavam nekoi sto nema sansi da se ozenat dodeka im se zivi majkite, a po moe mislenje sinot si go saka nesto poveke od sin iako ne e ocigledno na prv pogled.
|
||||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
majka mu
e dobro de, majka mu e
mene ne mi e nisto
da ne bil on nemalo ni da ja poznavam
|
||||
apce
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мајка му...
Моментално е во тешка ситуација...
А не ни мислев дека толку ќе ме заболи...
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...majka mu...epa da ne beshe ona...nemashe da postoi ni ona parce meso po koe tolku se letaat snaite...zatoa...nemora da ja sakaat... ama mora da i priznaat...taa im go dala ona shto go imaat... i bez koe se nervozni...ifrotisani...
|
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |