IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли Бранко граници?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли Бранко граници?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 51>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2010 во 15:54
Ne samo Branko, tuku site politichari nemaat granici.....ne im raboti granichniot prekidach.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 22:40
За Бранко никој никогаш не рекол дека НИШТО НЕ ЗНАЕ....да
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 22:49
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

За Бранко никој никогаш не рекол дека НИШТО НЕ ЗНАЕ....да

Osven politika, sto znae Branko ? Rabotel li nesto drugo збунетост
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 23:09
Е работел...јас тоа го знам...и тоа на струката електроинженер...А тоа што рано завршил значи дека биул и добар ученик и студент...Тоа го знам од професорка која што му предавала...и тоа не во Прилеп или во Солун...да
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 23:48

Е работел...јас тоа го знам...и тоа на струката електроинженер...А тоа што рано завршил значи дека биул и добар ученик и студент...Тоа го знам од професорка која што му предавала...и тоа не во Прилеп или во Солун...да

Он ако не се бави со политика ..... ќе си живее лагодно како најмладо пензионерче
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 20:35

Абе човекот работел, односно други работеле додека тој со колегите од Семос во Белград си пивнуваа онака домаќински.
наместо Семос да си ги средува домофоните на зградите, градежното претпријатие МАВРОВО им ги завршуваше “ситните работички“.

Човекот си е дигитрон, одзема како од шала.

Изменето од Buggyman - 13.Февруари.2011 во 20:35
Homo homini lupus est...
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2011 во 20:38
Искрено, не се сомневaм Брaнко декa е способен чоек, каква и да му е струката.Штата шо капацитетот го користи за шиткање на Македонија.

Изменето од DragancoLeskoec - 13.Февруари.2011 во 20:39
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:22
Оние со слабо срце, а се љубители на Бранко Црвенковски прво да се напијат еден ап па после да ја читаат веста. Ова важи и за оние кои не го сакаат, оти од радот да не ги стрефи нешто - нејќум да ги носам на душаголема%20насмевка
Црвенковски не планира пак да биде премиер
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:23
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Оние со слабо срце, а се љубители на Бранко Црвенковски прво да се напијат еден ап па после да ја читаат веста. Ова важи и за оние кои не го сакаат, оти од радот да не ги стрефи нешто - нејќум да ги носам на душаголема%20насмевка

ти сериозен,на си???? па тој рече дека нема да се кандидира и за претседател па се кандидраше и беше претседател.....ако му веруваш на ова ....ме насмеа :)))))))))))))))))))))))))))
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 15:37
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

ти сериозен,на си???? па тој рече дека нема да се кандидира и за претседател па се кандидраше и беше претседател.....ако му веруваш на ова ....ме насмеа :)))))))))))))))))))))))))))

Јас неам мака ни од ни со Бранконамигнување
Јас сум рамнодушна.
Затоа ставив предупредување- прво лексилиум, па после читање на вестаголема%20насмевка
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 16:55

Оние со слабо срце, а се љубители на Бранко Црвенковски прво да се напијат еден ап па после да ја читаат веста. Ова важи и за оние кои не го сакаат, оти од радот да не ги стрефи нешто - нејќум да ги носам на душаголема%20насмевкаЦрвенковски не планира пак да биде премиер

Pameten poteg na Branko Crvenkovski za benefit na SDSM!

Kako shto prokomentirav neodamna:

Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Na Gruevski mu beshe ukazhano da prestane da se odnesuva ignorartno prema opozicijata bidejki taa so toa samo dobiva prichina ushte povekje da ja destabilizira zemjata. Zatoa go posovetuvaa vednash da odgovori na nejzinite baranja i da ja raschisti vnatreshnata politichka sostojba vo Makedonija.

Toj toa go pravi.

Za zhal, Crvenkovski beshe tochno prochitan od amerikancite deka samo blefira so kreiranje tenzii i demonstracii koristejkji gi chlenovite na svojata partija kako marioneti za svoite lichni interesi, ne ponuduvajkji realno nikakva substicijalna sodrzhina za drzhavata i sozdava samo nesigurnost vo nea i celiot region.

Onoa shto na dolga pateka navistina kje go pogodi makedonskiot narod poradi takvoto negovo neseriozno vodstvo e shto kje go vencha za VMRO ushte za sledni 4 godini i kje pridonese negovata partija praktichno da se marginalizira od politichkoto nebo na Makedonija kako nekakva seriozna opozicijska sila.

Edinstven spas za site vo ovoj moment e da si dade ostavka i na toj nachin da ovozmozhi na negovata partija i opozicijskite sojuznici da dobijat dobar izgovor za chesno povlekuvanje od prifakjanjeto na predvremeni izbori. So toa kje dobijat vreme od dve godini da se reorganiziraat i podgotvat za redovnite izbori kade shto kje imaat daleku podobri shansi za uspeh.

Ova e otvorenata vrata koja SDSM mora da ja iskoristi za da se otkazhe od predvremenite izbori i da se nafati za temelno vnatreshno reorganiziranje.

Ignoriranje na momentov ili koristenje kako zalog za eventualna pobeda na predvremni izbori kje bide razbrano na dva mozhni nachini:

1. Branko blefira i dava vakvi izjavi smetajkji deka lugjeto se dovolno naivni masovno da glasaat za SDSM kako "nagrada" za negovto odstapuvanje od premierskata pozicija.

2. SDSM odi vo politichko samoubistvo so shto kje mu ovozmozhi na VMRO ushte 4 godini vladeenje.

Sega SDSM sama kje si presudi za svojata idnina i ne kje mozhe nikogo da go obvinuva dokolku napravi pogreshen poteg!

Najiskreno, kako i sekogash poskuvam SDSM da se reinventira kako shto stori i VMRO posle prostuvanjeto so Ljubcho, da izbere mladi, sposobni i nekompromitirani lugje vo nejzinoto vodstvo i da kreira jasna i realna makedonska ekonomsko-politichka platforma za podobra i posvetla idnina na Makedonija koja kje ja nadmine ovaa segashna na VMRO.

Dokolku bidat iskreni i seriozni vo taa rabota im predviduvam uspeh na redovnite izbori koi kje se odrzhat po dve godini.

Изменето од Messenger - 01.Март.2011 во 16:59
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
matea_love Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јули.2010
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај matea_love Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2011 во 20:58
DOSTA E VECE SO BRANKO I NEGOVITE PREDAVNICI OKOLU NEGO MOR DA SE STAVI TOCKA, I DA GO OSTAVI NARODOT DA ZIVEE VO REALNOST A NE SO NEGOVITE LAGI DA MANIPULIRA
Кон врв
matea_love Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јули.2010
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај matea_love Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2011 во 21:18
dolu branko narodot ne go saka
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13926
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 14:43
 ako ovoj baci ne gi krene shepite od sdsm ., definitiven vinovnik za sostojbata ke bide dotichniot., na makedonija i e potrebna zdrava ., mlada i pametna opozicija., vaka odi kolata bez kontrola ., iako kakvi takvi ima podobri postignuvanja od sdsm
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.