![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 295> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako mozes da sfatis koga lojalnosta ti e poznata ama samo kon edna sosema druga drzava
![]() |
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
inaku kako se biraat moderatorite...gi bira administratorot ili ima izbori...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
da go birame miroslav za moderator...sto mislite vie...dobar predlog neli...no za zal ke go upropasti celiot forum...ne go biva...
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...извини ама не можам да прифатам дека мојот колега бојан81 бил вулгарен...нема потреба од овакви работи, мислам дека треба тука да застанеме и да се прекине играва...по две недели пауза, почнуваш повторно со твоите хајки...не е во ред постојано некого да обвинуваш...а доколку ти се чувствуваш навреден, еве јас во мое и негово име ти се извинувам и те молам да престанеш да обвинуваш... ...непотребно одземаш енергија и создаваш лоша клима на форумов...според тебе како си тргнал сите не чиниме, а верувај секој од нас го дава најдоброто од себе за функционирање на форумов, и треба да разбереш дека не секогаш сме расположени, но се трудиме да функционираме и се да биде во најдобар ред (онолку колку што можеме, а колку успеваме тоа зависи и од вас) и дека воопшто не сме должни да трпиме обвинувања кои не држат и патем се навредливи! ...поздрав... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i jas sum na istoto mnenie ... najposle da se slozime vo nesto
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...нема избори за модератори и ниту пак ќе има...модераторите ги избираат администраторите, така да дискусијата ви е непотребна... |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
според тебе како си тргнал сите не чиниме, а верувај секој од нас го дава најдоброто од себе за функционирање на форумов, и треба да разбереш дека не секогаш сме расположени, ! ...поздрав... [/QUOTE] tuka ne se slozuvam so tebe...ima nekoi virusi koi se mnogu poopasni od mileg...a ako toj nepoznatiot navistina go navredil nasiot sogovornik togas i toj zasluzva sankcija od administratorot...
|
|
|
![]() |
|
nema sto: tuka ne se slozuvam so tebe...ima nekoi virusi koi se mnogu poopasni od mileg...a ako toj nepoznatiot navistina go navredil nasiot sogovornik togas i toj zasluzva sankcija od administratorot...
------------------------------------------------------------------------------------------ ...не го бранам бојан, но не можам да верувам дека воопшто така постапил, ниту е вулгарен, ниту агресивен, ниту дрзок, баш спротивно од сето тоа, и тој е еден од најстарите модератори, на Идивиди е од самиот почеток, од неговото формирање, така да штом опстанал како модератор до сега, сигурно има квалитети и не е онаков за каков милег се обидува да го претстави...патем за некого кого не познаваш мислам дека не е во ред да коментираш...а бидејки мене ме познаваш, еве се дружиме од кога си член, велиш 6 месеци, би те замолила да ми веруваш... Изменето од moira - 14.Октомври.2008 во 18:58 |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Модераторите си ја работат добро својата работа,секоја чест. Проблемот е во нас членовите, ние си земаме преголема слобода во пишувањето и не се држиме до правилата на форумов. И кога ќе не опоменат ни е криво.
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
хехе така е валета во право си.Тоа што ми го направи бојан можеби било по грешка можеби не мислел на мене.Живи луѓе сме.
|
|
![]() |
|
...благодарам на поддршката... ![]() |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Според тоа што ми направи бојан не се работи дали е грешка или не треба да добие опомена од администраторот.
|
|
![]() |
|
...mislam deka se objasnivme i razbravme i deka ke stavish STOP, no ti povtorno prodolzhuvash...ne mi e jasno shto sakash da postignesh...?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
apsolutno nisto ne sum komentiral za karakterot ili kvalitetot na nasiot "unknown" moderator...jas sakav da kazam deka toj treba da se sanksionira ako go napravil toa za sto zboruva mileg....
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |