![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 123> |
Автор | |
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...edna platonska vrska sto zavrsi so sakatenje na edna klupa: 'vo ime na ona sto mozese da se sluci' |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ДА МИ ТЕКНА...АМА ЏАБЕ!..СЕПАК ЌЕ ЗАБОРАВАМ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........na doma
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...МЕНЕ ПАК МИ ТЕКНА...АМА НА НЕА НИКАКО ДА И ТЕКНЕ!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна дека ми се приспа
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ми текна на блу...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сега од постон што го пишував у Сакам да кажам.... Ми текна на... еднаш кога бев да си вадам пасош у МВР, еден тип пополнува формулар и ми вика: "Дечко, а бе извини.... Да не знаеш како се пишуваше Ф????" ![]() И јас си викам: "Овој ме заебава, ме зеза, што???" И му цртам Ф. ![]() И он ми вика: "Еј фала... А бе знаеш јас на латиница знам!!!!" Свашта!!!! |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() Мене ми текна кога прв пат влегов на страната на ИДИВИДИ.......си помислив што мајка барам тука? ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mi tekna shto e finta so pesnata na Vlatko-KIRILICA ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mi tekna i mene na ona sFativ...
![]() |
|
![]() |
|
I...Fsushnost...i jas sFativ
![]() |
|
![]() |
|
...mi tekna na Fcera...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I mene,..mi tekna vo Ftornikot
![]() Изменето од mamma - 06.Мај.2008 во 02:50 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |