|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 339> |
Автор | |||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк...голема е веројатноста, да неможам да се разбудам на време
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти прв а?
Фала! Ако сакаш можам и утре. |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК..абе избркајте ме на работа сум утрее
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пингвини
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК, дај ми јас ќе работам место тебе, а ти седи тука.
|
|||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А тука шо си трета смена ???
|
|||
|
|||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се сами, ете и јас никако да полетам. Полошо и од пингвинКА
|
|||
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пиј ред бул колешке , че полеташ
|
|||
|
|||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не не, дај им го на пингвините. Ќе ми се крене од тоа, шеќерот. Добро ми е вака мене.
|
|||
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ем шо се жалиш тогаш ?
|
|||
|
|||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се здрвив од седење!
|
|||
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таман спомнувам ракија и одма му ја летнува Фолки
|
|||
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК..никако да почнам да се дрогирам..се некако денес, утре....
Изменето од Calipso - 01.Октомври.2013 во 02:25 |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имаш време , младо си ...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |