|
Обрежување да или не? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka,se namaluva osetlivosta na glavickata na penisot,toa ne e nikakva moja ideja,tuku mi go potvrdi licnost koja ja znam,a imase vakva operacija.pozdrav do site
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne znaci deka nema seksot i ponatamu da bide ubav i da pretstavuva zadovolstvo,vo nikoj slucaj ne znaci toa
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој погрешно да ме сватиш,ама не верувам во тоа...нема основа за такво тврдење...сепак,можеби чувството е субјективно...дури да се привикне на новонастанатата ситуација |
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi e individualno,ne znam.moze ne e taka kaj site.toj pravese operacija pred dve godini.ne veruvam deka se uste se priviknuva.pozdravce
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene sepak mi e logicno da se namaluva cuvstvoto.sega ke objasnam zasto.koga penisot ima kozicka koja go prekriva,toa sto e pod kozickata e mnogu poosetlivo i ponezno,zasto ima sto da go zastiti.e sega neli koga ke ja zasecat i koga ke ja zavratat kozata nadole,glavickata ostanuva nepokriena.so tek na vreme glavickata koja e gola i nezastitena mora da se prisposobi,i nejzinata mazna i nezna koza stanuva pocvrsta i porapava,a so toa se namaluva i osetot.jas ne teram nikoj da veruva vo ova.samo prenesuvam edno iskustvo,mozebi e toa individualno ne znam.pozdrav do site
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...stanuva glupavo da objasnuvam,ama znam i ne treba da prasuvam ili da mi kazuva nekoj-a kako e pred i posle...so ili bez kozicka na toa takvoto..za onaduvanje ....!!!zadovolstvoto preminuva od eden oblik vo drug..i seksot trae do nesvest.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
stevcooo
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum musliman no potpolno go poddrzuvam sunetot zasto od med aspekt ima mn prednosti za prevencija od zaboluvanja i higiena
|
|
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Biblija pise da Isus bil obrezan i moze sekoj da se uveri vo toa ! Ako Bog go stvoril coveka neobrezan , nema nie lugeto tuka sto da korigirame i popravame... Pozdrav ! Изменето од Biba_G - 23.Ноември.2008 во 18:10 |
|
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo film na franko zaffireli " Jesus of Nazareth " moze da se vidi scena kade se izveduva obrezuvanje na isus kako bebe. Toa bil i ostanal nekogasen evrejski obicaj.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kako saka!demokratija
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обрежување бе...поголем расне......
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve v ipricina plus
sunet |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne i nikako ne ako se nema pristanok za takvo nesto. denes ziveeme vo vreme na lesno dostapna higiena, pa nema potreba od takvo nesto.
Изменето од Majkl - 23.Декември.2008 во 20:58 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друштво...се наоѓате во подфорум за медицина...знам дека знаете ама гледам се подзаборавивте... Значи,изјаснувајте се и дискутирајте според подфорумот во кој се наоѓа ...не ми вртете темата во друга насока.
Мислам дека ви е јасно дека ќе биде зачистено малку. Поздрав |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |