|
Каде ви е поубаво ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama teshko nekako me razbirash SvuShtrasse
nemat vrska.. furaj...
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај пошто не си многу долго, простено ти е Straßenbahn е трамвај по нашки. S-Bahn доаѓа од Stadtschnellbahn или Schnellbahn или Stadtbahn, што значи брза градска железница (мала адаптација) Изменето од влечка - 08.Март.2007 во 11:16 |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve nesto posveteno na site gastarbajteri od Germanija
http://www.youtube.com/watch?v=q1s02d0Musg&mode=related&search= |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе еднаш имав напишано неколку “наши“ зборови, ама ме бришеа демек оф топик бев
Ќути не ме рчкај. |
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини ама дефинитивно турбо не поднесувам и дали само прва строфа слушнав. Ќе се воздржам од било какви коменари за босанците во Германија односно за избеглиците воопшто. |
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema vrska so turbo folkot a i so izbeglicite vo germanija. Mislam deka e bash dobra parodija za klasicniot gastarbajterski fazon.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа повеќето го мислат, имаш право.
Баш ме потсети на еден муабет со моја добра другарка, кога и реков дека мене кола воопшто не ми е потребна, тука побрзо стигнувам со метро. Кола ми е потребна само кога идам за МК и кога се враќам, пошто со авион сум ограничена за носење. А во МК имаме кола на располагање. Нејзината реакција беше: “Е, па ти ептен гастарбајтерски сакаш да се однесуваш?!?“ |
||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vo pravo bila///
samo me interesirat kako uspevash da natovarish pojke od 40 kg so partali..
abre aman kako vi se vlechket takvi raboti...pa od vamu za tamu ajvari i rakii abre aman........
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе толку алат имаме однесено, а дупло повеќе имаме и за носење. А и неколку компјутери имаме однесено, нарачки еден куп имаме кога идеме за МК. А ти незнеш што све ни пакуваат моите и на маж ми кога треба да идеме за D... Изменето од влечка - 08.Март.2007 во 14:05 |
||
Warlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma predpostavljam...
ednash odev za USA i majkata na edna drugarka mi pushti 1 kg eurokrem( da kasnelo momichevo)
abe ke se otrujam so sin kamen....
zar vo USA imat potreba ili nedostig od hrana???
Gospod da ne chuvat....
teshko nas...
gi znam tie filmoj.....
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I vo Canada ima nedostig na hrana. Na nasive tuka im prakjaat jufki redovno - onie suseni kori od testo, mi ide da puknam. Od site blagodeti i moznosti vo razviena zemja, tie se dlaboko nereikjni oti im falat JUFKI.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,jufki i se jadat,....ama tegli ajvar,lutenici,...pecheni i lupeni i vareni pod nekoe drvo nekoj avgustovski den,....na trotoar ili trevnik do patot,...nekade vo naselba aerodrom ,novo lisiche,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што има лошо ако некој сака за си касне ајварче, сармичка или да се напие жолта? ако нешто се уште вреди во Мк тоа е храната која се уште има колку-толку вкус и мирис за разлика од западњачкава која е тешка пластика. Ќе ставиш патлиџани во фрижидер и ќе ти траат месец дена. Тоа е се само не здраво, полно со милион адитиви и слично. Се е водено, од овошки и зеленчук, до месо, треба да го растуриш од зачини за да има некаков вкус. Да не зборувам за УСА и Канада кои се главни во производство на генетски модифицирана храна и чиишто големи мултинационални компании уништуваат се што е природно на планетава само да се продава нивното вешрачко семе (било соја, патлиџан, пченица и тн).
Аман од балканци кои се срамат од потеклото свое, од почвата од која доаѓаат. Аман од комплексаши.
Јас со гордост носам ајвар, сирење, ракија и домашно слатко во Германија, во која живеам. И сите тука побудалуваат колку е тоа вкусно!!!!!
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тука кога доаѓаат странциве луди се по нашиве јадења, ајвари, пинџури,...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |