|
По што ќе ја паметите изминатата година? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po toa sto ke dojde i druga posle nea
|
|
vivi
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po toa sto imav cuvstvo deka trae cela vecnost
|
|
padme
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mojata hiperaktivnost.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По исказот: - Знам... комшивка ми е!
леле... врв на смеењето! |
|
Vardan
Група Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emi koj go znae Borkica..godin`ta ke ja pameti po nejnite kiflici! razbira se tova
|
|
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неубавите моменти како да не се ни случиле ги ставам на игнор... се' на се' 2013-та ќе ја паметам по убави нешта можеби оти лани се падна паричката во мене сакам пак ова да си запишам некаде оти ич не памтам години |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По тоа што ми беше полесно да израчунам колку години имаат луѓето што се родени 1973, 1983, 1993, 2003.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комунизмот се врати каj нас
2 саата немаше струjа сега очекувам и бананите да исчезнат Изменето од д4б3 - 18.Декември.2013 во 09:28 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прифатно по што ти не...Кога би сумирал,животно школо ;
Околу форумов по најнепријатното искуство (тука на brza попот би го вметнал); |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се е случило ?
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ги паметам само последниве две недели....
претходно цела година беше тапа....ама затоа крајот го краси делото....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nema da ja pametam - kje si ostanam vo ovde i sega ......
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По лошо , никогаш да не се повтори...лошо започна, лошо заврши
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |