IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Теми за разговор со девојка во кафич
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Теми за разговор со девојка во кафич

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2010 во 23:48
Zenska strasno mi licis na Merilin Monro
.........i ona a ti da ne si poaren slucajnoгазење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2010 во 19:11
Ureduvanjeto na kaficot, boite na zidovite ili dekorot na tapetite, zavesite, svetilkite, izborot na prekinuvacite i steketire, kvalitetot na plockite, cenite na pijackite, shankot, kulturata na vrabotenite, ogovaranje na gostite, za na kraj da zavrsis so kritiziranje na stilot na obleka i sminkata na devojkata, so sto ponaglasena ironija i sarkazam.
Ako svati-svati, ako ne ...
A, da, i obavezno da i pobaras...
Incredible Blue
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2010 во 19:39
Квантна Механика и субатомска комуникологија...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2010 во 19:41
Originally posted by Џо Џо напиша:

i pak, nekade niz muabetot ili na kraj, obavezno da i pobaras...
Incredible Blue
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2010 во 20:57
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Originally posted by Џо Џо напиша:

i pak, nekade niz muabetot ili na kraj, obavezno da i pobaras...

па како иначе ќе докажеш дека комуницираат честичките...црвенеењетрепкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2010 во 12:08
ejjjjjjj malaкулcksssssssssssssssss csksssssss cksssssssssss
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2010 во 12:25
за..калимероооо...
Господинот Тау...
Блејковата седумка...
за скопскиот земјотрес...за поплавата пред тоа..

..и да видиш чудо,никогаш повеќе очи не можам да и видам .дали се што сакаше научи...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2010 во 20:07
za ocite...
za nasmevkata...
za kozata...
za dlankite...
za trepkite...

za usnite... polni, socni... koi sakas da gi baknes...
Incredible Blue
Кон врв
polatbt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polatbt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 04:15
јас сакам да ми казите кој се основните теми за разговор со девојка.. која ја познавам само од фб и сакам да знам за сто да зборувам бидејќи не сум баш зборлест по природа : / pomossss!!!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 07:09
Originally posted by polatbt polatbt напиша:

јас сакам да ми казите кој се основните теми за разговор со девојка.. која ја познавам само од фб и сакам да знам за сто да зборувам бидејќи не сум баш зборлест по природа : / pomossss!!!

за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално 
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polatbt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 05:00
за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално

ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам??
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polatbt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 05:05
Originally posted by polatbt polatbt напиша:

за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално

ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 19:29
p0cekaj prvo da ti p0rasnit, posle kje znais...
Incredible Blue
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2011 во 01:55
Za perverzii i frigidnost, za muzika i nekoi bezvezni temi koi vo momentot bi ti bile zabavni, zaebancii, ovo -ono, vaka -onaka, vamte -tamte... i ako
nastane tishina... i ako ne se osekjash glupo dodeka trae istata -togash e super. Svarno super.

Изменето од Tiggy Vicious - 14.Јануари.2011 во 01:56
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.