IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 26>
Автор
Порака
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:47
albaniangirl... so tie glupi pretpostavki, ova ne e dui, ova e dpa, drz nedaj, da ti objasnam nesto... IC NE ME ZABOLE koj e. dpa ili dui, ista stoka ste bre... da ne mozelo vo 21 vek da se glasa normalno... abe gjubre, ma kakvo gjubre, ova e navreda za gjubreto...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:49
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

epa...milo ,,,se nametnuva,,,koga na prv red im se politichkite igri,,,i cirkuz show,,,,

zashto ne znam komu mu se potrebni ovie inidenti sega???....sigurno ne na pobednikot,,,,

Запрашај си ги своите идоли на кому му е потрен овој ХОРОР, бидејки не се работи за циркус шоу....во циркусот луѓето одат за забава, а не да се убиваат и пукаат на сите страни....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:52

I poleka so diskusijata bez vulgarni i grubi navredi!!!
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:52
ama bre ludje ... pa ova e mozebi cirkus vo stilot na WILD BIL HICKOK голема%20насмевка ... western cirkus ......... akakov western bi bil bez koristenje na minsko eksplozivni napravi i po nekoj k*rsum , kalibar 7,62 ? .... dajte malku razum , pls ....
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:57
moira,,,jas nemam shto da prasham nikogo,,,mnogu sum svesna za se shto se sluchuva,,,i veruvaj mi,,,vopshto ne me raduva toa,,,

no toa shto vas tuka vi e pointeresno samo da navreduvate,,i da napagjate so niski zborovi,,,ne sum vi jas kriva shto sami uzhivate vo predizvici,,,bidejki na nikogo ne mu se dopagja ubivanjeto,,i krvoprolevanjeto,,,onie na koi im odi vo prilog,,,oni si sedat mirni,,,i si gi kontaat glasovite....
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 13:58
големо%20гушкање BRAVO .......

odgovor koj zasluzuva pocit ... sepak , ce povtoram , ne se site prsti isti a bolat bez razlika koj e otsecen .......

Изменето од MiroslavG8 - 01.Јуни.2008 во 14:04
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:20

moira,,,jas nemam shto da prasham nikogo,,,mnogu sum svesna za se shto se sluchuva,,,i veruvaj mi,,,vopshto ne me raduva toa,,,

no toa shto vas tuka vi e pointeresno samo da navreduvate,,i da napagjate so niski zborovi,,,ne sum vi jas kriva shto sami uzhivate vo predizvici,,,bidejki na nikogo ne mu se dopagja ubivanjeto,,i krvoprolevanjeto,,,onie na koi im odi vo prilog,,,oni si sedat mirni,,,i si gi kontaat glasovite....

abe dosta glumis ludilo. od kaj pa ti znaes koj ke pobedi PRED da se izbrojat glasovite? tipicno primitivno...

kako prvo, jasno e deka na dui ne i odgovaraat izborite, zatoa sto pak ke bidat opozicija i sakaat da gi unistat site sansi dpa da napravi nesto zaedno so vmro. od druga strana, dpa pretpostavuva deka ke dobie pomalku glasovi od dui i zatoa e nervozna.

kako i da e, rekov i ke povtoram... IC NE ME INTERESIRA so kakvi kniski se ovie prosti siptari sto pukaat. zosto nema vo berovo pukanje? zosto nema vo strumica?

aj, akni se od nekoe drvo, ili od kundakot na tatko ti moze, i svesti se...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:33

Зарем пикањето и убивањето на Избори за тебе претставува уживање во ПРЕДИЗВИЦИ, эарем тоа што се урива демократското право и што се руши дигнитетот на државата и македонскиот народ е исто така УЖИВАЊЕ ВО ПРЕДИЗВИК...?

До вчера колку што знам беше доста уверена и горда на својата политичка опција и не убедуваше дека располага со врвен интелектуален кадар и лидер и дека они се оние кои се за интрегрирање на Македонија во ЕУ....а ДЕНЕС и навистина можеме да судиме за нивниот капацитет, но за жал крваво!!!
Истово важи и за другата политичка опција кај албанците, бидејки се работи за иста кауза!

И секако и "Hells Angels" од Албанија кои хараат со моторите денес по улиците на Скопје, се тука да го подржат мирниот и демократски процес на гласање!

Срамота!!!
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:42
moira,,,gledam totalno si ja imash promasheno poentata na mojot post,,,ni eden zbor ne si razbral kako shto treba....no izvini,,,nemam namera da ti objasnuvam,,,,

i osven toa,,,jas nikogash ne sum reklamirala nekoja partija tuka kaj vas,,,i ushte najmalku da ve ubeduvam vo neshto,,,

toa shto jas simpatiziram nekogo,,,si go chuvam za sebe,,,nema potreba da vi nametnuvam neshto na vas,,,

i za tvoja informacija,,,,on kogo jas "simpatiziram",,,e najmalku vinoven za ova shto se sluchuva,,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:47
sto moze da se ocekuva od teroristi sto sega se politicari. tie da mozele so cesnost, so rabota, so trud i znaenje da se probijat vo zivotot, nemase da se simnuvaat od planina so puski, nego so knigi...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:58
ke im dojde krajot. eden takov veke go najde krajot sabajlevo.

drugite cekaat na red.
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 16:19
Deneska mozebi e eden od najtragicnite denovi za Makedonija. Se ispusti golema moznost sto ja imavme za integracija kon NATO i EU. Golem stram a uste pogolem poraz za Makedonija.
  Del od Albanckiot elektorat vo Makedonija go pokazaa svoeto najnisko nivo na kultura, neka im sluzi na cest. No povece e kriva drzavata sto im pruzi moznost za da go pravat ona sto go pravat. Nesposobnost na drzavnata administracija, deneska gi gledame rezultatite od sposobnosta na Gruevski!

Изменето од muhadzir - 01.Јуни.2008 во 16:23
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 16:24
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

Deneska mozebi e eden od najtragicnite denovi za Makedonija. Se ispusti golema moznost sto ja imavme za integracija kon NATO i EU. Golem stram a uste pogolem poraz za Makedonija.
  Del od Albanckiot elektorat vo Makedonija go pokazaa svoeto najnisko nivo na kultura, neka im sluzi na cest. No kako sto kaza i anastea, povece e kriva drzavata sto im pruzi moznost za da go pravat ona sto go pravat.

deka si vo pravo koga velis tragicen den za Makdeonija , potpolno si vo pravo ... i samo tuka ... se ostanatoto ti e izgovor vo stilot " ja ne znam , sum bil na podrum " .... pa uste se osmeluvas da kazes deka e sram za MKD drzava sto im pruzila moznost ... kako i obicno , sekogas , pa duri i koga se ubivate medjusebe vinovna vi e MKD i Makedoncite ..... kako li samo ne ti e sram da napises nesto takvo ? ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 16:27
a koga 2001 - ta ubivaa policajci i vojnici , palea , maltretiraa , urivaa , togas toj " del od alb elektorat " ne go pokaza svoeto najnisko nivo ? togas se natprevaruvavte koj ce se fotografira so nekoj takov , najnizok " ? ili ne vi precese da napadjate i plukate po drzavata i se sto e Makedonsko ? .... лутина
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.