|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ocekuvam da me saka kako rodena kerka, ni pak jas da ja sakam kako rodena majka. Megutoa za pocituvanje ke ja pocituvam do onaa mera kolku i taa me pocituva mene. Mozebi nekogas i jas kepopustam,nekogas taa ali ako ima razbiranje ke ima i mir. Koj znae, mozebi i ke ja zasakam
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам која е и не сакам да сознаам барем не додека не дојде време за дознавање...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima mnogu posesivni majki, ima mnogu posesivni devojki-zeni, se e do toa kakov spoj ke se napravi |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е де и било здодевно, можеби сакала да најде некоја игричка и нашла нешто друго, да била некоја друга дечкото би се нашол во незгодна ситуација а не таа да трпи глупости од мајка му... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека свекрва никогаш не се сака,само се почитува...............и мислам дека тешко е да ја речеш МАМО......(барем јас сега тоа го замислувам тешко,а тогаш сигурно уште повеќе)
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас баба ми ја викам мамо.
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej kakvi ste..od sve teatar pravite...pa se zezala samo zenata,ne mislela nisto loso |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зависи и како е речено тоа...........иста реченица различно изговорена различно се прифака(ова требаше во зборови да го пишам)
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
granny
|
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vo slucajov jas voopsto ne bi ni zapocnala razgovor so majka mu za toa sto toj ima vo kompjuterot...se sto imam da kazam,ke mu kazam nemu licno...a majka mu mozam samo da ja pocituvam,se dodeka ne mi se mesha vo mojot zivot
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve lugje ke vi kazam eden moj primer...gi zasakav roditelite na deckomi poveke od sto gi sakam moite.. mn gi pocituvav...ama posle nekoe vreme svativ deka mi pravele samo lice.Se pravea demek koj znae koj se i sto se a ustvari nikoj i nisto svativ deka ne vredat...do vcera za majkamu bev dushicka srcence najmilo...sega sum glupa i bidala od ko raskinav so nego...Mi go skratija zivotot za 30 godini zaradi niv propadna nasata vrska...a kolku samo pravev za niv od sega svativ deka nikogas veke nema da se povrzuvam so roditelite na decko mi tolku mn i nikogas nema da gi potcenuvam moite od doma ... SITE PRAVAT LICE !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |