![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 464> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Статистиката кажува дека тешко се фаќа за црвен картон.
![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
дека сум му должна частовка
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дека во моментов ужива да шета низ Скопјево заради липите.
![]() Иако се помалце ги има низ Скопје...А вчера тој можност сум го имал У Битпазар до тој амбулантата ![]() Изменето од Орка - 08.Јуни.2014 во 18:16 |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
знам, не знае дека цела моја улица е со липи
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Знае работи што јас не ги знам.
![]() Изменето од Орка - 08.Јуни.2014 во 18:26 |
|
![]() |
|
Солидно ги владее игрине
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Има афинитети за спортски судија.
![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Позитивна личност, со рафинирана смисла за хумор, често знае да се пошегува и на своја сметка, најверојатно наследил нешто од некој негов предок од лозата на Итар Пејо
|
|
![]() |
|
Дека поодамна го немам начекано,уште помалце во
овој дел од денот на форумот. Покрај тоа што знае да биде и внимателен. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ми ја разоткри тактиката
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
дека денес подранила, дури и за добро утро била тука ![]() |
|
![]() |
|
Дека ја фаќа фудбалската треска...Почнува да дели жолти картони.
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
знам дека има добра смисла за хумор и често ме засмејува ![]() |
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Не и ги гледам чорапите на Пипи... проѕирни да не носи сега
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |