![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 1402> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisto posebno.....treba da se spremam,a pak okapav na forum....ne osetiv koga mi letna vremeto
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
jas sakam da kzam deka si setav deneska po dozdov....proen bes jas bev ziva voda ama cuvstvoto bese nezaemnlivo.....i feel good!
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
синоќа славевме годишнина |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
а утрово и однесов кафе во кревет
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
deka treba da baram nesto po informatika i mnogu mi e dosadno
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
deka nedela e glupav den
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
deka se me boli od petokot
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
deka dozdov i ne e taka los.....zavisi kako si raspolozen i kako go dozivuvas.....preeska setav,nakisnav i stvarno uzivav!
![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
bas mi e milo za tebe kalince, samo dan mi nastinis
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
За нигде е времето, ај можи ќе се попрај од понеделник
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Aha, bidi siguren.Kazaa na vesti deka segde ke vrnit.
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Леле ништо.
Абе поплави ќе фатат. Ко лани пак ова година. |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
не ми се иде утре во школо |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |