![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 277> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e edna mala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
една соученичка:- наставничке не ја знам задачава..
наставничката: -нема не знајш, или знајш или не знајш.. ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
edena fotografija so eden tip kako spie,mislam deka bese nesto so potemen ten kako od drugi kraishta
![]() ![]() ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
последно беше ноќеска,се пресмеав
си одевме и другарка ми влезе во погрешна кола ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
lapsuzot na Vardar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mrtov laden vika prvata tastatura mesto prvata sms ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dur skonta za sto se smeam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....veçerva so apirinçeto ,mu vikam:
...i ne me gledaj kako tele.....a ono mi se vrti i odgovor:ako jas sum tele ,sto e bato....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
I samiot se iznasmeav ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
vmrovka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Ednas vo skolo odime site grupa deca i vidovme edno dete pomalo i pocnavme da go zezame i doaga tatko mu i ni vika:
"ako ako ama koj posleden se zeza najslatko se zeza" na nas ni doagase u zemja da propadneme od smeenje ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ова
![]() Седев во чекалницата кај заболекарот и ја забележав неговата диплома на која стоеше напишано името и презимето кое ми беше многу познато. Кога многу одамна дојде во нашиот клас веднаш се заљубив во него. Но кога влезе во ординацијата повеќе не беше тој, туку некој сед, окелавен дедица, со избрчкано лице, со дебели наочари. Сепак кога седнав на столот, неможев да издржам па го прашав: -Учевте ли вие во 5тата гимназија -Да, матурирав 1975. Од каде знаете? -Па бевте во мојот клас- му одговорив воодушевено. И тогаш, тоа одвратно, седо, ќораво, избрчкано сељачиште ме праша: - А што предававте? Изменето од mamamd - 08.Март.2009 во 09:23 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |