|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 100> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi ovozmozi mi uste 4etiri posta za da dostignam 2000 postovi molim te.
i kako sto re4eKINGDAVID Brazil odpadna za kogo kje navivam sega??? imaj prijatno ve4erno popladne |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Навистина ми е жал што мораш да ги трпиш сите наши исповеди, но еве јас морам да ти се пожалам... Имено вечерва на должност бевме пред Хард Рок, а таму имаше еден куп згодни "теткици". Многу ми е криво што неможевме ништо да направиме, а толку убав народ немаш видено, а ние моравме да седиме надвор и да си ги бришеме лигите. Е тоа се вика броење пари пред сиромашен.... Ај биди ми поздравен, нема да ти досаѓам веќе со моите маки... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi.....
Jest da si dobar ama sakam da bidesh podobar.... eve sega leto e ......daj neshto izmeni ili osvezhi ja glavnata strana so nesto...ete na primer gore kade pishuva forum da stavish neshto sonce , voda neshto naochari ili nekoe koktelche ....vaka si nonstop monoton....daj malku presoblechi se ......ke se potrudish li??? ZHOLTA DUNJA CRN BOR CHEKAM BRZ ODGOVOR... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Еве ме пак Немаш појма каков тип запознав денес . Па уште кога почна да ми објаснува...ова тука, ова вака...за излез ќе свртиш 86... се стопив бре . Го гледам, го гледам и никако да се изнагледам. Уште ми вика...мала нема да јадеш ..ајде ние отидовме на доручек ..Толку ми фалеше мене ...Аххх идивидиии...ах..ах..ах... Ама и тој другиот во униформа беше... Што да ти расправам...да не ја должам... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi
bi sakal da ti polonam eden text so ne e moj od tipcite koi se vikaat ATENTAT I kao da se vracas kroz krajolik u bojama crno-bijela je slika u plamenu Tu gdje postar I kad da mi vracas I sve te tudje ruke Ref. Prerano za otrov I kao da se vracas Tu postar ne zvoni Ref. Kroz noc hladnu kao noz |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
да не ти треба тебе дете за работа а никого не му треба изгледа...или огласот завршил а денес пуштен...или никој не се јавува... и зошто никој несака лаборанти а ајт утре со нови сили ќе чекам да видам што ќе биде... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди , мастеркласот со Дамјан Пејчиновски , Мурис Варајич , и Драгиани гореше , ги обожавам човеците , не бидејќи се најдобри гитаристи на Балканот , туку бидејќи на крај ми ја отсвире омилената песна од Пинк Флојд - Comfortably Numb ,ги жалам копилињата кои можеле а несакале да дојдат...
На крај успеав да фатам и неколку фотки со Дамјан и компанија , онака , за сеќавање. Врв на изведбата беше кога мојот идол Мурис почна да ја свири Зајди,Зајди , и му се придружи една бабичка како вокал , и на крај кога Мурис , Дамјан и Драгиани почнаа да свират Пинк Флојд , и ја надополнуваа мелодијата во џез-рок стил... Агх... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф ... упс идивиди...
Да си на мое место... и те како ќе се осеќаш малер и морон итн. Да не одиш на таква јака ствар, ради женска природа и плус ради татко ти кој мрази музика што ти ја слушаш... па плус и имаш тој ден манџа за јадење... Ма не није могче... Факат није могуче да сам толкики малер. Абе тоа кармата да не е? Ууу... знаев дека тоа ќе се деси... знаев! Изменето од zamislena - 13.Јули.2010 во 00:26 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
Пак отидов таму ...и пак го видов . Како демек сум заборавила да си земам некои работи..па кога ме виде му беше се јасно Ама веќе нема да го видам, од понеделник сум на друго место. Освен ако не му кажам ДА за кафето...ама тоа тешко.. И така |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Ме праша зошто сум тоа што сум и каква сум во поглед на аватари и никови, па еве ја кратката верзија на долгиот елаборат: ПодВодно = испод мира 300 вира глуварче = непостојана Задоволен? Личи на вистината? Поздрав |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
I wish I had a penis... Си ги мразам неоплодените јајце клетки! И болките и грчевите кои се нивни сопатнички вечни! Се осеќам... чудно. Ништо не ми се прави, ме фатило мрза, а сепак сакам нешто да направам. How simple can that be, huh? И така... периодов ко што си се пожалив е зезнат, не бев на свиркана у гитар хаус. Уште коа ја видов сликата на Џо на фејсбукон глуп со Дамјан, Мурис и Херендиќ, ми дошло да вреснам! Зошто ова ми се дешава? Друга работа: собрав муда и се офарбав црвено. And... guess what!? Испадна една фина гомно нијанса. Нешто мава накај лајно боја али со примеси на црвенкасто. Кујзнае што ми праела таа глупата на косиштево. Да биде полошо: ми ги заеба веѓите. П.С: Кој идиот е тоа да најде иљадарка под клупа, да ја земе и да ја изгуби (да и испадне од џеб)? Oh yeah... that was me... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
ме има, па ме нема.
Глупави колачи, ме дисконектира само.
Нејсе, и така уште некое време, па после ќе се ослободиш од мене.
Доста долг муабет правев со другарка ми оваа ноќ.
Дури до 4 утрово.
Душичка....сешто ми кажа.
Едноставно зборувавме и зборувавме, и се ми призна.
Ми побара и совет, а јас колку сум добра за совети знаеш и самиот.
Не и баш лесно, со таков дечко покрај себе.
Јас? Јас сум добра.
Уживам колку што можам.
Му кажувам дека го сакам и дека ми недостига...
I guess I really mean that....
Изменето од Lithium - 10.Јули.2010 во 18:22 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди ...
Заслужувам повеќе! Не барам , туку заслужувам... Не чекам , туку зимам! Не грабам , туку трагам! |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди!
Пред малку се исплашив дека сум го згрешила форумот, како да сум се фрлила да изгушкам некого на улица мислејќи дека си ти , а оно, бил некој непознат . честито нова фризура, со здравје да си ја носиш и полесно да фаќаш женски |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |