IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 277>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 22:38
Imam problemi so zenata, Mi se mesa vo brakot.
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 01:17
Ова

Неможам поќееееееееееееееееее
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 13:27

Žalba penisa

(I on ima pravo glasa...)

Žalba:

Poštovana Upravo,
Ja, Penis, ovim putem zahtevam povišicu, iz sledećih razloga:
- Radim fizički posao.
- Radim na velikim dubinama, bez ventilacije.
- Uvek mi glava srlja prva.
- Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore.
- Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi.
- Ne plaćaju mi prekovremeno.
- Moj posao me izlaže zaraznim bolestima.

S postovanjem,
Penis.

Odgovor:

Poštovani g. Penisu,
Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vaš zahtev za povišicom, iz sledećih razloga:
- Ne radite ni 8 sati dnevno.
- Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada.
- Često ne slušate naredjenja uprave.
- Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posećujete druge oblasti.
- Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulisali da bi počeli da radite.
- Radno mesto je, kad vi odete, uvek u haosu.
- Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odeće i sl.).
- Penzionisašete se mnogo pre nego što napunite 65 godina.
- Stalno dolazite i odlazite sa radnog mesta, noseći dve sumnjive vreće.

S poštovanjem,
Uprava.

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 13:28
a vo upravata rabotela zena neli?
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 12:36
Кон врв
cafe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cafe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 13:04
Pita go deteto tatkoto
-Tato kazi mi kako sum se rodil?
a tatkoto mu vika
-pa vaka sine tato i mama se napravile eden copy/paste na nekoj chat na MSN.Tato togas i zakaza na mama preku e-meil sostanok vo edeno internetcafe.togas mama napravi nekolku download so na tato memory stickom.Koga tato bese spremen za upload,zabelaezavme deka ne sme stavile firewall.A bidejki bese kasno da se koristi undo a delete veke ne pomagase,9 meseci pokasno ni stigna eden zaeban virus...

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 13:14
Originally posted by cafe cafe напиша:

Pita go deteto tatkoto
-Tato kazi mi kako sum se rodil?
a tatkoto mu vika
-pa vaka sine tato i mama se napravile eden copy/paste na nekoj chat na MSN.Tato togas i zakaza na mama preku e-meil sostanok vo edeno internetcafe.togas mama napravi nekolku download so na tato memory stickom.Koga tato bese spremen za upload,zabelaezavme deka ne sme stavile firewall.A bidejki bese kasno da se koristi undo a delete veke ne pomagase,9 meseci pokasno ni stigna eden zaeban virus...

...
Кон врв
cafe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cafe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 17:53
Кон врв
KRISTINA21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Февруари.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KRISTINA21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 18:04
Resile tatko zajko i sin zajko da se prosetaat niz sumata. Taka posle saat dva po prosetkata se vrakaat doma i majkata zajcica zacudeno gi gleda dvajcata posrani i gi prasuva sto se slucilo so niv.A maliot zajko odgovara: mamo mamo jas se posrav od starh dodeka baba meca si go izbrisa gazot so tato

Изменето од KRISTINA21 - 25.Февруари.2009 во 18:05
Кон врв
dadicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dadicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 22:40
Epa poso na skolo se najgolemite zezancii...Posledno se smeev na skolo i koa ke mi tekni uste se smeam za toa...
Mu vika edno drugar4e na eden pederasti4en sho ni e sou4enik i ima ogromen nos: Sho go rastis noso koa ne ti stoi...
hahaha se pogaziv od smeenje
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 00:25
денеска се пресмеав..... ама дефинитвно нај нај најмногу се смеев на..... ,,незгоден си како кратко ќебе,,.....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 00:36
neznam
no znam so posledno mi ja iskrivi usnata nadolu
vaka------------------>тага
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
sweetpoison Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2009
Локација: Switzerland
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweetpoison Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:07
Lele luge ne mozam da prestanam da se smejam na tipov so oglasov:

oд вардара до триглава све несреќне жене да усреќим од30до55године коима копљутер ко воли нек изволи не гурај те се једна по једна пишете на меил...

смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:08
majka mi mu vika na tatko mi
-kaj da vrzeme jajce vareno i da amkame takov e denot
tatko mi se vrti i i vika
-aj ke se kacam ja na stol i amkaj ti odozdole
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.