![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 277> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam problemi so zenata, Mi se mesa vo brakot.
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Žalba penisa (I on ima pravo glasa...) Žalba: Poštovana Upravo, S postovanjem,
Uprava. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
a vo upravata rabotela zena neli?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Pita go deteto tatkoto
-Tato kazi mi kako sum se rodil? a tatkoto mu vika -pa vaka sine tato i mama se napravile eden copy/paste na nekoj chat na MSN.Tato togas i zakaza na mama preku e-meil sostanok vo edeno internetcafe.togas mama napravi nekolku download so na tato memory stickom.Koga tato bese spremen za upload,zabelaezavme deka ne sme stavile firewall.A bidejki bese kasno da se koristi undo a delete veke ne pomagase,9 meseci pokasno ni stigna eden zaeban virus... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KRISTINA21 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Resile tatko zajko i sin zajko da se prosetaat niz sumata. Taka posle saat dva po prosetkata se vrakaat doma i majkata zajcica zacudeno gi gleda dvajcata posrani i gi prasuva sto se slucilo so niv.A maliot zajko odgovara: mamo mamo jas se posrav od starh dodeka baba meca si go izbrisa gazot so tato
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од KRISTINA21 - 25.Февруари.2009 во 18:05 |
|
![]() |
|
dadicka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Epa poso na skolo se najgolemite zezancii...Posledno se smeev na skolo i koa ke mi tekni uste se smeam za toa...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mu vika edno drugar4e na eden pederasti4en sho ni e sou4enik i ima ogromen nos: Sho go rastis noso koa ne ti stoi... hahaha se pogaziv od smeenje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
денеска се пресмеав..... ама дефинитвно нај нај најмногу се смеев на..... ,,незгоден си како кратко ќебе,,.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznam
no znam so posledno mi ja iskrivi usnata nadolu vaka------------------> ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
Lele luge ne mozam da prestanam da se smejam na tipov so oglasov:
oд вардара до триглава све несреќне жене да усреќим од30до55године коима копљутер ко воли нек изволи не гурај те се једна по једна пишете на меил... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
majka mi mu vika na tatko mi
-kaj da vrzeme jajce vareno i da amkame takov e denot tatko mi se vrti i i vika -aj ke se kacam ja na stol i amkaj ti odozdole |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |