![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 295> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сеа може човек да дише полесно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Дефинитивно се врати?
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...толку многу ви недостасував...???
...не знаев дека толку ме сакате...иако не можам ништо да ви ветам...морав да средам хаосот...жал ми беше да оставам несредено...законот за јавна чистота да не ме стигне и мене... ![]() Изменето од moira - 29.Септември.2008 во 22:00 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sedi tuka i ne mrdaj
![]() |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Моира сакам да ми кажеш ке останеш ли модератор или се откажуваш
|
|
![]() |
|
dobro de ... ne rekov deka ne treba i da napises nesto
![]() |
|
![]() |
|
...што па ти толку се интересираш...?...а милег...?
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
open console
/target mileg /ignore mileg /i win /FTW /cheer Изменето од Царевић - 29.Септември.2008 во 22:03 |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
па ме интересира,бидејќи пред неколку дена кажа дека се откажуваш а сега повторно дојде
|
|
![]() |
|
mileg ... te molam ne pocnuvaj ... izvini se kako sto sakase da storis i da prodolzime ponataka
![]() |
|
![]() |
|
Miroslav ne sum zgresil nisto pa da se izvinuvam.Moira dobro sto se vrati malku ke go sredis forumot
|
|
![]() |
|
...sreden e veke...ne primeti...?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |