|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 339> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сочувства за семејствата на загинатите! Почивајте во мир!
Изменето од Valerija - 14.Февруари.2019 во 10:43 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк, да не беше барокот повеќе од пола мак.артисти ќе немава каде спот да снимат, џабе толку пљување :)))
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Да е жива и здрава онаа пипи со долгиот чорап ќе Ви кажеше каде сум.
А ја од там кажују Ви уживајте... Селави ли беше си песната,а северџани Изменето од Орка - 09.Март.2019 во 23:28 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк....Една приказна,ама не од денес.
Од 8-ми март беше. Денот посекако хаос ми беше,за крај требаше да испоштуем некого и со цвеќиња. Фидбекот оки си беше. -Абре денес ние треба да те частиме за како тоа цела година не поштуеш, па и денес си се трошел.И добро не е тоа причата. У 14ч требаше со ранецот да сум веќе на пат накај Охрид.Арно ама,нема како јас сакам но денот како оди.Се најдов у Кисела Вода кај Мечкаров. Позади тоа маркетот,не ми текнуваше кој беше и ми текна додека се нижеа буквиве. Ама не и пишуам шо реклама да не платат. Си купив цигари,рафаело сетики скоро секој ден и мене по нешто блашко ме честат.Излегувам и каде сега цвеќиња да барам.Извртев,врат шинав и ништо.Двајца локалци у пеесети ги гледам со скопското у рука. -Добар ден! -Добар ден. Како сите мажи...(свесно ја ова вака почнав и почнаа бледо да ме гледаат) ...денес сум на мушки муки.Напраив пауза,у себе се смеам им реакција глеам. Мислам дека се отрезнија,како ме гледаа. -Па да прашам каде би можел цвеќе да најдам во близина,таков е денот ќе ме јадат цела година оти после. Се оклешти едниот златен,дојде под рака ме фати. Го гледаш пешачкиот... Ме упати.Отидов најдов,се враќам накај кола со цвеќињата у рука. И еве ти го тој оклештениот,го остава пивото на бетонски стуб. Ко албатрос де у лево де у десно додека да фати правец иде накај мене. -Другар и ние мука си имаме,а у маркетов е решението. -Е? -По едно скопско да дадеш. Бем ти градов се се плаќа,дури и човечноста. Туку петаесе до три го фатив друмот,се погоди викендот сакав да кажам. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk....tri nedeli dozd...redno e da se pojavi sonce
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,APRILILIII,,,,na site sho ke go prochitate ovoa,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...
Остана ли нешто не кажано? Од ден на трудот ни остана само трудна нација! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk....tragedija i se sluci na Makedonija
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе се праи со ова интернетов, два животи ти се малце све да излисташ.. Треба некој таблети со интермед да измислат.. Пијаш едно апче и три недели листање ги имаш у меморија
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да се самодијагностицирам ама мислам дека имам f**kin rls (како и да е на македонски, restless leg syndrome) и ќе пукнам ради тоа, не можам на раат да заспијам. Ме скокотка стапалото, значи ќе пукнам, положба не можам да најдам.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Едвај дочекав дома да се приберам.
Напорен викенд! |
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк.. Следен пат кога ќе видиш/чуеш врзано куче да лае, замисли си дека сака да каже дека не е фер он да седи врзан а домашните да шетаат слободно, ама толку многу ја изџвакал темата, што полемизира со муабетот, почиња од широко:" еве на пример, ние живееме во заедница.."
|
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам.. Некој луѓе нејќат да им пцуеш мајка.. Некој ни балдска.. Све е тоа индивидуално
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Си дадов денес слободен ден!
|
|
Внеси реплика | страница <1 325326327328329 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |