|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 113> |
Автор | |
bloom.v
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба помош околу темите (независно за која ке ми пишете)
Вистинската слика за нашето современо општество и втората Човековата потрага по вистинската среќа. имам напишано кратно нешто али неможам да склопам се пошто не ме бива мн за есеи . Ако мозе одма некој да напише уште поубаво ке му бидам благодарен цел живот. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Нема да му бидеш благодарен цел живот! Кога ќе те стегнат сред предавање да напишеш есеј, ќе го пцуеш тој/таа што ти пишувале есеи. Затоа седни и научи како се пишуваат, да не страдаш цел живот! И да знаеш, на форумов никој нема да седне па да ти пишува за посебни теми
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
bloom.v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Небарам некој да ми напише специјално само така напишав прв пат пишувам на форум за помош пошто за есеи сум тапа мислев кратко нешто ако има некој напишано од порано па да ми прати али ко шо гледам не сте мн друштвени ЧД ок фала како и да е ....
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ти кажав што те чека во животот.
А тебе ако не те мрзи да бараш по форуми во 1 по полноќ, нема да те мрзи ни да си напишеш!
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
bloom.v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти наместо да ми помогнеше и да пратеше некој линк само мрчиш ако нејкеш да помогнеш ондак ок не пишувај, али затоа што гледам на форумов има деца и луге кои бараат покомплицирана помош решив и ја да побарам нешо симпле како и да е кажи барем како да направам добар сеарч на форумов да најдам нешо за ГОлемата Вода пошо пробав прееска нејкеше нешто
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
Тоа дека си нов, па не те познава |
|
|
|
bloom.v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оффф ок фала како и да е ова е раскажување и приказ на фимот или делото мене ми требаше др ок ке скрпам нешо од тука и моето малце и малце ке додадам ново
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро нешто, отколку ништо
|
|
|
|
bloom.v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изглеа така ќе е
|
|
bobby992
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
прво извинувам се вака шо се вметнувам у дискусијата .. сакам да прашам дали некој може и сака да ми помогне .. правам семинарска работа на тема фотографирање.. насловот на прв поглед ми изгледаше "ха воа е лесен плен, готов е семинарскиот труд" но читајки за фотографирањето не било така лесно.. мислам.. имало ногу поише од тоа фотографирање многу техники и разно разни детали за коишто јас незнаев.. .. па прашував се .. ако може некој да ме насочи од каде шо каде да најдам материјал за семинарската работа.. да биде се на едно место.. онака немора многу опширно.. во кратки црти нека биде.. или уште подобро составено некој материјал за семинарски труд.. само да биде побитното напишано многу би му бил благодарен.. фала однапред.
|
|
huster145
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE ВЕ молам ако можите за петок ми е односно за утре писмената треба да имам текст "Боговите управуваат со војната" ВОва од илјада е треба на еден начина да се кажи како kako течеше војната само како текст да е не како раскажано.
|
|
Dimme
Нов член Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба за 1 година ќе правам писмена работа во Петок и ми треба 4 теми ако можете да ми напишете
1. Ликот на Гилгамеш. 2. Анализа на (8)Осмата плоча од Гилгамеш. 3. Анализа на (6)Шестото пеење од Илијадата. 4. Споредба на ликот на Ахил со ликот на Хектор. Однапред ви Благодарам. |
|
Ivona996
Нов член Регистриран: 12.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може некој да ми даде идеа за што да напишам за писмена на тема:
Хуманоста и хуманите дела го прават човечкиот живот вреден ?? |
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помисли на сите оние кои тебе ти помогнале, потоа помисли на сите оние на кои ти си им помогнала и види дали твојот живот е вреден или не толку колку што би можел.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |