|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 43> |
Автор | |
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чак сегогаш има два отфазла |
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушај кога ова го читам ми иди да си го сменам името во Чак, штета шо е зафатено (Чак си е Чак остај ти) |
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис може да биде упорен до бескрај,ам бескрајот има крај
|
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тајните факти за Чак Норис:
Зошто Чак Норис не снима филмови со Чеки Џен: тој недава шанса сам си ги крши коските Зошто Чак Норис нема женска: се плаши Џеки Чен да не сними љубовен филм и ќе му падне репурација Зошто Џеки Чен е секогаш ок, оти во САД има кинеска четврт и јаде домашна храна Зошто Џеки Чен во шпиунски филмови вози такс: за да не го хендикепира Чак Носрис |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chak Norris koga jade kikiriki znae koja polovina e kiki a koja riki
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис го познава незнајниот јунак.....
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на Чак му фуфка од Му поради потписот
I advise you, don't mess with me, I know karate, kung fu,judo, tae kwon do, jujitsu, and 28 other dangerous words!!!! |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga site deca se igrale vo pesok, Cak se igral vo beton...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис е единстениот човек кој успел на сирена да и ги рашири нозете
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис ја изгубил невиноста пред својот татко
Чак Норис гледа филм од 90 минути за 20 минути |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис го номинираше Големиот брат за исфрлање од куќата
Еднаш Чак Норис скокна од втори спрат и падна на петти |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cak Noris ednas dosol dva pati
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |