|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 100> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ти е од апчињата , туку е од што ми дојде преку....... од учење па морав да се излуфтирам |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е брат вчера ми вика професорот по математика двојче да ми пиши ама после се премисли и ми рече да научам за тројче за денес арно ама денес ме стана и ѕвона тогаш па остана за понеделник. физика тест праевме кец имам сигурно па и то понеделник да се станува. инаку друже идивиди освен ова горе има и други проблеми на школо ама не се битни. тигарче треба да се чудиш мене што ме виде на форум зошо не бев 1 месец. |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оти така? мене ме има на идивиди еднаш месечно. еве вака цела вечер и после аш исчезнувам еден месец(е...н) иначе кај си ти на клик? П.С идивиди заврна како лудо мајку му... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,...
очигледно мене не ми иде паметот, па продолжувам да се чудам и да се крстам на простотилаков околу мене... никогаш нема да можам да бидам таква, се прашувам... до нив ли е... или до мене е... како можат бе, толку плиткост да имаат во тоа црпката... фејсбук и кафицата им се главни движители на животот..... оф мори мајко... се чувствувам како да паднав од марс... п.с. уште некој ако ме праша што ми значи ROMA на блузата, или ТЕЛЕПОРТАЦИЈА... бреееј.... п.п.с да можам, да земам да ги превоспитам сите... еден по еден... |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро
I'm again online после два дена, без ТВ, телефонии, интернети (и разно разни глупости) и без клуч на врата. И да ти кажа ќе бев уште два дена офлајн, ама ме поебаа мојве, ми кажаа дека ми стигна новото кутре (врска нема какво е, мелез од куј знајт што, ама јако е ). Сеа после два дена, ко ќе вида сума-сумарум, што су напрајл, кркамбар пак уште ми се гледат. Да тибам застарени материјали за учење, ко санкир 62' да живеа се осеќа. Ама уште малку, и ќе има спремано 3 испити, во 4-5 дена. А? Who's the man? ЕЕЕЕЕеееее не, ќе се заебаваме. Ајт сеа, заминав да вида што се имат сменето во светов во последниве два дена, да вида дал фалело нешто без мене. Поздрав со песната: http://www.youtube.com/watch?v=UvC5tTTaogI P.S. Не се однесујт на мене песната, да знајш. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Што ми стана на мене? Постојано сум во движење. Неам време да седнам како човек и да се налакирам... тибам... Еден ден бираш некој фрк фустан, следен штикли па ташна, па и шминка, па бла бла... леееј, заморно е да бидеш женско. Желба ми е да бидам машко. Али најозбилно. Сигурно би била голем женкар... металец би била... со брада обавезно. Обожавам брада. Па тогаш и не би морала да слушам како моиве ми викаат: земи нешто посветла боја за ѕидовите! Јебига, нејќам розева, нејќам нишо такво... сакам зелена... нешто потемно зелена. Револуционерно ќе ја изналепам собата со три илјади постери, ќе го одржувам нередот и праам галама. АЈ у ку**ц све нека се носи... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Најмногу се мразам кога останувам без инспирација а со тоа и без елан.
Тогаш ми е најтешко да сврзам 2 со 2 а и да си фантазирам.
По тој повод се ставам во улога на штрумфот кој мрази се и `е си повторувам цел ден- мразам тањири, мразам учење, мразам шопинг, те мразам тебе, се мразам себе.....итн....
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди
се нервирам, ми иде да плачам, страв ми е, возбудена сум, рацете ми се тресат, умот ми се кочи... Сè ова само за тие 4 саати што следат во сабота ( плус 4 во понеделник ) Мислата повеќе психички ме уморува. Мислам дека добро ќе се спремам и таму ќе се збунам целата и ќе направам хаос чао |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идивиди
иди ти да видиш колку многу работи треба да се учат за државна матура иди види, па дојди кажи ми уствари, ај иди ти пишувај за мене Уууууууууф Чао |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Џо е . . . Џо е и Џо заврши основно училиште со највисок просек. Добро , не уклучив Мозила за да се фалам , туку да се исповедам. Знам дека нетреба да сум збунет во овој период , и небаре , ќе беше различно да не беа женски во прашање. Идевиде другар , одамна чувствував нешто за нејзе , во моменти повеќе во моменти помалку , но секогаш беше присутно некое чувство на спокој кога бев покрај нејзе. Незнам дали тоа беше идолизирање или некаква зависност.Ама многу ми е криво што не ме разбира , и на моменти ми е криво што имам такви чувства. Знам сега многу луѓе ќе ми се смејат , -‘па у пубертет е‘. Сепак , се сомневам дека ќе беше поразлично и да бев 30 годишен Џо. Не го правам ова од некаков ќеиф , или од некоја суетна причина. Тука сум за да се исповедам...И на крај на краишта , среќен сум , бидејќи во моментов синусоидата на емоции иде во минусот...што незначи дека ќе се искачи во плусот. Ај идам јас да пешачам малку. Сајонара... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дете, ти си заљубено. Што прават тие плавуши.
___ идивиди, нашиве предци биле баш... големи је*ачишта. се згазив од смеење на песните со еротска содржина... тарзан и тарзаница, играле брканица, тарзаница сопре, тарзан и го опре! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум изглеа...глуп сум нели? |
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Знам дека и некои возрасни личности можат да му позавидат на Џо-наш на зрелоста што ја покажува... за свои 14 години... Џо, go ahead... |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
едно за анастеа и за дијамантот... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |