|
Извадоци,исечоци,цитати |
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema segashnost,vremeto nishto ne podaruva.
Z.Prever"Vprochem"
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vi spremam serijal od citati naskoro
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Velika korist koju imamo od zena i borilackih vestina jeste u tome sto osecaj vremena pocinje da bledi ,pa cak se i sustinski menja. ,,Juce,, i ,,sutra,, postaju manje vazni. Sve vise nasu paznju usmeravamo na sadasnji trenutak i ,,zivot u celini,, TAJSEN DESIMARU
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kroz ovaj proces koji se proteze na citav zivotni vek dolazi do neizbezne izmene ciljeva koji se zele postici praktikovanjem borilackih vestina - na pocetku su naglaseni snaga i tehnika , a na kraju dolazi do istancane intuicije i ostvarenje duha .
TAJSEN DESIMARU |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете радосни секогаш кога ви се пружа прилика за тоа и секогаш кога за тоа ќе најдете сила во се*е, зашто моментите на чиста радост вредат и значат повеќе отколку цели денови и месеци од нашиот живот, проведени во матната игра на нашите ситни и крупни страсти и желби...Но, минута чиста радост останува во вас засекогаш, како сјај кој никогаш ништо не може за го затемни.
Андриќ |
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUDBINATA STO MI ODZEDE SE MI GO PODARI OVA MOLCENJE ZA DA MI BIDE STIT PRED LUGETO - IVO ANDRIK
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Megjutoa, zborovite nikogash ne bea negovoto sredstvo za izrazuvanje.Toa "zbogum" mora da go naslika.
No "zbogum" ne moze da se naslika " |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno e da se ubies, bez da umres. za zal, za da se stigne do idninata, mora da se prezivee segasnosta. dodeka gi razgleduvav ovie raboti pomisliv na nekoi lugje koi se depresivni pogolemiot del od nivniot zivot i prifatile sostojbata na relativna nesrekja da im e sudbina. kolku vreme mi potrosile moite brojni depresii, se na se??? najmalku 3 godini. mi se cini, podolgo od site moi seksualni zadovolstva zaedno...!- INTIMNOST
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коме да се тужим што нестају бајке....
Д. Максимовиќ |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zbor Lenora shto niz eho se vrati vo odgovor,
toa sal i nitu zbor NEVERMORE.... Alan Po |
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Vecerva bi mozel da gi napisam najtaznite stihovi"
Od Pablo Neruda, Edna od najubavite pesni ..... |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Ako ste se odnesuvale kako spasitel,progonitel ili zrtva ili na nekoj drug nacin ste se odnesuvale losho kon drugiot,emocionalnata pismenost vi nalaga da im se izvinite na lugeto koi ste gi povredile ili na koi ste im napravile problemi i cvrsto da odlucite vo idnina da se odnesuvate kako ocgovorna vozrasna edinka.Ako ste bile povredeni morate da barate izvinuvawe.Ako vi bide ponudeno izvinuvawe,od golema vaznost e da go naucite pravilniot nacin na davawe proshka,kako i odlozuvaweto na davanjeto ili odbivanjeto da se dade proshka....
Emocionalna pismenost-d-rKlod Stajner |
|
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas, vo staro vreme site sme bile isto gomno, ista lepeska. Ama pominala nekoja kola, i so kolcata ja presekla lepeskata na dve, pa pominala druga i pak ja presekla lepeskata. I taka, nie od edna lepeska sme nastanale mnogu lepeski, mnogu gomna..... Petre M. Andreevski, Pirej |
|
Read an cry!!!!!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Verata e kako sinapovoto seme. go posaduvas vo svoeto srce isto kako sto se sadi semeto vo gradinata. Ako go neguvas semeto, toa ke izrasne vo prekrasno drvo. ako ja neguvas sopstvenata vera, ke go zasluzis nebesnoto carstvo...
Dona Vulfolk Kros
Papata Jovana
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |